Life

Din ce face Bursucu bani, pe lângă salariul de la Kanal D. Ce afacere are colegul lui Teo Trandafir

28.06.2020 | 13:15
Din ce face Bursucu bani pe langa salariul de la Kanal D Ce afacere are colegul lui Teo Trandafir
Din ce face Bursucu bani, pe lângă salariul de la Kanal D. Ce afacere are colegul lui Teo Trandafir. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bursucu, pe numele real Adrian Cristea, este o prezență constantă pe micile ecrane fiind unul dintre cei mai apreciați prezentatori de la Kanal D. Bărbatul în vârstă de 33 de ani este colegul lui Teo Trandafir, dar prezintă și emisiunea „Roata norocului” care se difuzează în fiecare duminică. 

Originar din Constanța, acolo unde locuiește iubita sa alături de copil, renumitul prezentator a mărturisit că are și o mică afacere care-l ajută să-și rotunjească veniturile, în special în sezonul estival. Bursucu este de câțiva ani proprietarul unei plaje din stațiunea Mamaia, afacere care prosperă vara.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la Kanal D susține că nu se pricepe la business-uri, însă îi place starea de bine pe care reușește să o transmită și celor din jur, distracția fiind de bază pe plaja situată în spatele cazinoului Constanța. Bursucu mai spune că nu este o plajă de fițe, prețurile fiind accesibile.

Ce afacere deține Bursucu, colegul prezentatoarei Teo Trandafir

„Dacă nu ar mai exista televiziune m-aș canaliza pe lucruri care au legătură cu ceea ce îmi aduce bucurie: să fac oamenii să se simtă bine.

ADVERTISEMENT

Unul dintre lucrurile »extra» pe care îl fac de câțiva ani este să mă ocup de plaja pe care o dețin în centrul stațiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului.

Se numește «Porto Beach». Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină și să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm și să petrecem o vară frumoasă împreună. Nu este o plajă de fițe, este accesibilă oricui.

ADVERTISEMENT

Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar știu că-mi place ca starea mea de bine să o transmit și altora”, a povestit vedeta Kanal D într-un interviu pentru click.ro.

Cum a ajuns Bursucu să prezinte emisiunea Roata Norocului de la Kanal D

Bursucu a povestit în cadrul aceluiași interviu că a început să participe la emisiuni încă de la vârsta de 8 ani datorită grupului „Meloritm” din care făcea parte la vremea respectivă. Ulterior, acesta și-a început cariera de dansator, iar mai târziu avea să devină coregraf.

ADVERTISEMENT

Cât despre cum a ajuns la Kanal D, prezentatorul a povestit că după ce a terminat cursurile Școlii de Actori a ajuns să prezinte alături de Teo Trandafir, ca mai apoi să i se dea pe mână și emisiunea „Roata Norocului”, la același post TV, mărturisind că acum face ceea ce-i place.

„Eram atât de micuț, aveam 8 ani, făceam parte din grupul «Meloritm» și participam la toate emisiunile de televiziune unde eram invitați, în acea perioadă, dar și la toate concertele de la Sala Palatului, alături de artiștii mari, din acea perioadă: Anca Țurcașiu, Gheorghe Gheorghiu etc.

Așa mi-am început eu cariera, după care am devenit dansator, apoi coregraf, am terminat Școala de Actorie. Au urmat intrarea în echipa Kanal D, la «Teo Show», apoi și proiectul «Roata Norocului», tot la Kanal D.

A fost un drum frumos, iar acum chiar mă simt împlinit. Fac exact ceea ce îmi place”, a mărturisit colegul lui Teo Trandafir, Bursucu, potrivit sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT