Life

Din ce face Serghei Mizil bani și ce afaceri are: „Am lăsat un profesionist să se ocupe”

Serghei Mizil face bani din pasiunile sale. Fiica cunoscutului personaj monden este și ea implicată. Avem declarațiile lor exclusive.
18.05.2023 | 18:00
Din ce face Serghei Mizil bani si ce afaceri are Am lasat un profesionist sa se ocupe
Afacerea care in va imbogati pe Serghei Mizil
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil este, fără discuție, un personaj controversat. Celebrul afacerist nu ține cont de vârstă sau reguli și trăiște viața din plin. Nu se teme să facă ceea ce își dorește, de la croazierele pe barcă, la petreceri cu băutură scumpă. Și, cum stilul acesta de viață se întreține cu mulți „verzișori”, Serghei Mizil are de unde să… dea. FANATIK a stat de vorbă cu bărbatul și a aflat ce afacere îi produce bani.

Serghei Mizil are o nouă afacere cu care speră să dea lovitura

Serghei Mizil, răsfățatul anilor ’80 a avut mereu o viață de vis. Fiul demnitarului Paul Niculescu-Mizil duce o viață de lux și deține mai multe afaceri. Printre acestea se numără una imobiliară și una cu cristale, dar și cea mai nouă dintre ele: o afacere cu haine. Cunoscutul afacerist a lansat recent o colecție de haine cu chipul său imprimat pe ele.

ADVERTISEMENT

„Am lansat această colecție de haine. Sunt treninguri, tricouri și hanorace cu fața mea și cu vorbe pe care le-am spus. Sunt încrustate cu cristale Swarovsky și scrie numele meu pe spate cu cristale. Oamenii intră pe site și pot face comandă de acolo.”, a spus pentru FANATIK Serghei Mizil.

Serghei Mizil a lansat o colecție de haine cu chipul și numele său pe ele

Deloc ieftine, prețul tricourilor de șmecher cu aplicații începe de la 100 de lei și ajunge la 400 de lei. Dacă îţi dorești o ținută completă cu pantaloni, tricou și bluză, prețul ajunge la 1.600 de lei.

ADVERTISEMENT

Hainele au mesaje amuzante sau vorbe „de duh” așa cum le numește el. „Am făcut ce am vrut eu, nu ce au vrut alții.”, „Fraierii doar comentează!” sunt câteva dintre „aforismele” imprimate pe tricouri.

„M-am implicat în afacere. Am vrut să fac ceva ce mă reprezintă pe mine. „Am făcut ce am vrut eu, nu ce au vrut alții” este una dintre vorbele car mă caracterizează cel mai mult. Pe lângă acestea mai sunt și cele cu chipul meu din față sau din profil”, a declarat Serghei Mizil pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Serghei Mizil se ocupă de afacere: “Tricourile sunt unisex, iar media de vârstă este 18-35 de ani”

Serghei Mizil a absolvit Arte Plastice și a făcut ceva bănuți prin comerț cu accesorii realizate de fostul Fond Plastic. Acum și-a canalizat pasiunea și energia în noua afacere. Este ajutat și de fiica lui, Anamaria, care se ocupă de site-ul magazinului.

„Fata mea, Anamaria se ocupă de afacerea asta. Ea se ocupă și de site-ul magazinului meu online. Eu am venit cu ideile. Am vândut multe. Fiica mea s-a ocupat de vânzări, marketing. Prețul unui tricou pornește de la 100 de lei. Este un preț decent”, mai spune acesta.

ADVERTISEMENT

“Colecția a fost realizată cu ajutorului unui designer român, Alexandru Simedru. Mergem pe o colecție luxury cu cristale. Până acum am mers pe tricouri cu mesaje de-ale.

Vrem să facem mai multe colecții capsulă în colaborare cu mai mulți designeri. Vor fi pe zone de vârstă diferite. Această colecție este unisex și este axat pe tineri, media de vârstă fiind între 18-35 de ani”, a spus Anamaria, fiica lui Serghei Mizil pentru FANATIK.

Serghei Mizil, lansează și colecție de treninguri: „Se ocupă un profesionist”

Răsfățatul Ceaușeștilor susține că afacerea merge bine. Se pare că oamenilor le place stilul haios și ușor tăios al afaceristului. Astfel, comenzile vin pe bandă rulantă, spre bucuria lui Serghei Mizil

„Urmează să scoatem o nouă linie de treninguri și de hanorace. Sunt ediție limitată și facem câteva doar. Dacă vom avea comenzi, vom face mai multe.

Acum se ocupă un designer de treninguri. În privința tricourilor m-am implicat mai mult. Eu am ales ce poză să pun cu mine și cum să arate. În privința treningurilor, am spus să las un profesionist să se ocupe.

Oamenii mă iubesc, din moment ce merge afacerea și va merge și mai bine. Mulți mi-au trimis filmări cum se bucurau când primeau tricourile cu mine”, a mai spus controversatul personaj pentru FANATIK.

Serghei Mizil și afacerile care l-au îmbogățit

Deși provine dintr-o familie cu o situație financiară bună, Serghei Mizil s-a descurcat și singur. A început să facă bani încă dinainte de Revoluție. Pe vremea lui Ceaușescu, bărbatul pleca în străinătate de unde se întorcea cu lucruri „de valoare” pentru acea vreme.

Românii își doreau cu ardoare să pună mâna pe aparatele video, casetele sau gecile de blugi. Astfel, Serghei le oferea ceea ce își doreau. În urma acestor tranzacții, bărbatul a făcut bani frumoși. Ulterior, prorpietățile imobiliare moștenite de la părinți, dar și restaurantele pe care le deține i-au rotunjit conturile.

ADVERTISEMENT