Life

Din ce își câștigă existența Victor Slav de când nu mai e prezentator de televiziune. Face asta de 17 ani

24.02.2021 | 20:22
Din ce isi castiga existenta Victor Slav de cand nu mai e prezentator de televiziune Face asta de 17 ani
Victor Slav o duce bine de când nu mai e prezentator tv. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Victor Slav nu mai apare de ceva vreme pe micile ecrane și mulți se întreabă cu ce se ocupă acum fostul prezentator al emisiunii Wowbiz de la Kanal D, mai ales că și peste el a trecut pandemia care a avut consecințe financiare destul de dure inclusiv pentru vedete.

Ei bine, noi avem răspunsul și vă putem spune că Victor Slav o duce destul de bine, chiar dacă nu mai e pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Bărbatul care s-a lansat în showbiz în urma participării în show-ul „Vara ispitelor”, ca apoi să devină cel mai chipeș prezentator de meteo din România și-a canalizat toată energia într-un proiect de care a avut mare grijă chiar și când era prezentator.

Victor Slav, îndrumător pentru cei care vor să se apuce de fitness

Probabil că nu știe multă lume, dar Victor Slav are o afacere, un site în care oferă sfaturi pentru cei pasionați de sport, gândit împreună cu bunul său prieten Bogdan Vlădău, fiitare.com.

ADVERTISEMENT

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, cu care are o păpușică pe nume Sofia, își câștigă existența în primul rând datorită acestui proiect, care a devenit copilul său de suflet încă de la lansare.

Pe lângă proiectul inițiat cu Vlădău, Slav promovează o serie de firme pe contul său de Instagram, iar cel mai mare plan pe care îl are în derulare este deschiderea propriului său restaurant.

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator tv, pasionat de sport

Totuși, principala sa pasiune este fitness-ul, căci Victor are experiență într-ale sportului de mai bine de 17 ani după cum chiar el a povestit într-un videoclip de prezentare al proiectului „Fii Tare”.

„Am făcut acest proiect online pentru că primim des întrebăi: ce exerciții faci? ce mănânci? ce suplimente iei? Iar aici vei găsi răspunsul la aceste întrebări. Am început sala acum mult timp, într-o perioadă când erau doar două săli de sport în București. 

ADVERTISEMENT

În perioada aceea nu erau foarte mulți oameni care să te îndrume. Tocmai de aceea, tu care vrei să intri pe acest site și vrei să fii informat, vei avea noroc”, este descrierea succintă făcută de Victor Slav a proiectului său.

 

ADVERTISEMENT
Tags: