Life

Din ce își câștiga Nadine banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Artista a spus adevărul

Nadine a dezvăluit cum își câștiga banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Vedeta a vorbit despre acest subiect în cadrul unei emisiuni TV.
15.07.2021 | 18:49
Din ce isi castiga Nadine banii in tinerete dupa ce sa mutat in SUA Artista a spus adevarul
ADVERTISEMENT

Nadine Voindrouh a dezvăluit cum își câștiga banii în tinerețe, atunci când se afla în SUA. Vedeta a devenit cunoscută în urmă cu 18 ani, atunci când s-a lansat emisiunea „Școala vedetelor” la TVR.

După ce a participat la acest show, Nadine a plecat în Statele Unite ale Americii. Artista a ales să plece pentru a scăpa de problemele cauzate de viciile cu care se confrunta la momentul respectiv, fumatul și consumul de alcool.

ADVERTISEMENT

Din ce își câștiga Nadine banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Artista a spus adevărul

Nadine a dezvăluit din ce își câștiga banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Vedeta obișnuia să facă curățenie în casele oamenilor și alte treburi simple timp de șapte ani.

La un moment dat, aceasta a declarat că  fost la școala de actorie timp de cinci ani, însă a realizat ulterior că nu vrea să meargă pe acest drum.

ADVERTISEMENT

„Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America. Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor. Am spălat chiloții altei femei.

În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta”, a declarat Nadine la Teo Show.

ADVERTISEMENT

Nadine a mai declarat că s-a întors în România pentru un bărbat care i-a fost iubit în anul 2000 și care i-a oferit acum o familie.

„M-am întors în România pentru un bărbat care a fost iubitul meu în 2000. El a văzut atunci în mine omul care sunt azi, blândă, domestică. Datorită lui am azi o familie”, a mai explicat Nadine.

ADVERTISEMENT

Nadine și-a dat Bacalaureatul la 44 de ani

Nadine le-a demonstrat tuturor că este o fire ambițioasă și a dat examenul de Bacalaureat la vârsta de 44 de ani. Artista a luat note bune și se pregătește acum de facultate, după cum a declarat, recent, pentru FANATIK.

Vedeta vrea să caute o facultate de psihologie care să aibă și cursuri de la distanță și ia în calcul atât o instituție de învățământ superior din țară, cât și din străinătate.

„L-am luat cu note bune. Acum mă pregătesc de facultate. Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate”, a declarat Nadine pentru FANATIK.

Nadine a simțit nevoia să-și continue studiile și a făcut tot posibilul să obțină note bune la examenul maturității.

Chiar și la 44 de ani și cu un copil acasă, Nadine a demonstrat că orice este posibil dacă există voință și ambiție.

ADVERTISEMENT