ADVERTISEMENT
Life

Din ce își câștiga Nadine banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Artista a spus adevărul

Nadine a dezvăluit cum își câștiga banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Vedeta a vorbit despre acest subiect în cadrul unei emisiuni TV.
Autor: Andreea Stanaringa | 15.07.2021 | 18:49
Din ce își câștiga Nadine banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Artista a spus adevărul
Din ce își câștiga Nadine banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Artista a spus adevărul. Sursa foto: Facebook

Nadine Voindrouh a dezvăluit cum își câștiga banii în tinerețe, atunci când se afla în SUA. Vedeta a devenit cunoscută în urmă cu 18 ani, atunci când s-a lansat emisiunea „Școala vedetelor” la TVR.

ADVERTISEMENT

După ce a participat la acest show, Nadine a plecat în Statele Unite ale Americii. Artista a ales să plece pentru a scăpa de problemele cauzate de viciile cu care se confrunta la momentul respectiv, fumatul și consumul de alcool.

Din ce își câștiga Nadine banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Artista a spus adevărul

Nadine a dezvăluit din ce își câștiga banii în tinerețe, după ce s-a mutat în SUA. Vedeta obișnuia să facă curățenie în casele oamenilor și alte treburi simple timp de șapte ani.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, aceasta a declarat că  fost la școala de actorie timp de cinci ani, însă a realizat ulterior că nu vrea să meargă pe acest drum.

„Am stat o lună de zile închisă în casă, după care mi-am făcut bagajele și am plecat în America. Aveam 22 de ani și făceam curățenie în casele oamenilor. Am spălat chiloții altei femei.

ADVERTISEMENT

În America, am făcut lucruri simple timp de 7 ani. Am fost și la școala de actorie 5 ani ca să-mi dau, de fapt, seama că nu vreau să fac asta”, a declarat Nadine la Teo Show.

Nadine a mai declarat că s-a întors în România pentru un bărbat care i-a fost iubit în anul 2000 și care i-a oferit acum o familie.

ADVERTISEMENT

„M-am întors în România pentru un bărbat care a fost iubitul meu în 2000. El a văzut atunci în mine omul care sunt azi, blândă, domestică. Datorită lui am azi o familie”, a mai explicat Nadine.

Nadine și-a dat Bacalaureatul la 44 de ani

Nadine le-a demonstrat tuturor că este o fire ambițioasă și a dat examenul de Bacalaureat la vârsta de 44 de ani. Artista a luat note bune și se pregătește acum de facultate, după cum a declarat, recent, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Vedeta vrea să caute o facultate de psihologie care să aibă și cursuri de la distanță și ia în calcul atât o instituție de învățământ superior din țară, cât și din străinătate.

„L-am luat cu note bune. Acum mă pregătesc de facultate. Caut o facultate de psihologie, dar care să aibă cursuri la distanță. Mă gândesc atât la una în țară, cât și în străinătate”, a declarat Nadine pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nadine a simțit nevoia să-și continue studiile și a făcut tot posibilul să obțină note bune la examenul maturității.

Chiar și la 44 de ani și cu un copil acasă, Nadine a demonstrat că orice este posibil dacă există voință și ambiție.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!