Life

Din ce mai face bani Vlăduța Lupău în paralel cu muzica. Artista a zburat la București pentru asta!

Vlăduța Lupău se descurcă excelent din punct de vedere financiar și atunci când nu este pe scenă. Din ce mai face bani artista din Cluj?
24.09.2021 | 10:41
Din ce mai face bani Vladuta Lupau in paralel cu muzica Artista a zburat la Bucuresti pentru asta
Vlăduța Lupău, cântăreață de muzică de petrecere. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău se descurcă din punct de vedere financiar și atunci când nu are concerte de susținut. Interpreta de muzică folclorică ar putea trăi bine mersi din cântat. Cu toate acestea, în paralel cu meseria ei, acceptă să promoveze anumite produse ori să fie imaginea unor branduri contracost.

Popularitatea pe care i-a adus-o muzica sa i-a umplut conturile. În afară de reclamele pe care le face la anumite produse pe Instagram. Vedeta promovează în special articole vestimentare, Vlăduța participă și la o serie de evenimente pentru atragerea clienților.

ADVERTISEMENT

S-a întâmplat chiar recent, căci artista a zburat până la București pentru a fi prezentă la un târg destul de cunoscut.

Vlăduța Lupău promovează un târg de mobilă din Capitală pentru bani

Cântăreața a postat câteva imagini la Instastory de la târgul de mobilă desfășurat într-una dintre sălile de la Romexpo pentru care a venit special în Capitală.

ADVERTISEMENT

Vlăduța s-a filmat printre piesele de mobilier și i-a invitat pe fanii ei să viziteze târgul. Organizatorii nu s-au gândit degeaba la numele ei, căci este una dintre cel mai iubite personaje din mediul online.

Numai pe Instagram se bucură de un public de 500.000 de urmăritori. „De astăzi și până duminică este Târgul Internațional de Mobilă, unde puteți veni și voi”, a transmis Vlăduța pe Instagram îmbrăcată elegant. Vedeta a apărut la cravată și sacou, cu părul prins în spate.

ADVERTISEMENT

Muziciana a făcut și un tur printre piesele de mobilier expuse, dovedind că poate fi o foarte bună promotoare pentru orice fel de produs.

„Vreau să știu dacă pe Instagramul meu am oameni care renovează sau redecorează casele? Și dacă sunt prin București, neapărat să treacă aici”, este mesajul cu care Vlăduța Lupău s-a gândit să atragă clienții.

ADVERTISEMENT
vlăduța lupău
Vlăduța Lupău, remunerată pentru promovarea unui târg de mobilă. Foto: Instagram

Cântăreața rupe Youtube-ul în două

Cu privire la muzică, artista se bucură de un succes imens pe Youtube. Mai toate melodiile sale sunt bine primite de public, iar în ultima vreme cântăreața s-a remarcat cu niște colaborări neașteptate. Folclorista a scos o melodie inclusiv cu Jador.

Piesa pe care cei doi au scos-o împreună, intitulată „Amanta” a strâns într-o lună peste 7 milioane de vizualizări pe Youtube. Vedeta are clipuri și mai urmărite pe rețeaua video de socializare.

Cele mai vizionate melodii ale sale sunt „Seara asta facem show” (55 de milioane) și „Până la stele” (33 de milioane de vizualizări).

 

ADVERTISEMENT