Tamaş ia 25.000 € pe lună la CFR şi face o dezvăluire uluitoare despre naţională!

UPDATE: Proaspăt transferta la CFR, Gabi Tamaş aşteaptă cu nerădare meciurile cu Steaua. "Nu am făcut niciodată un pas înapoi în carieră. Am venit la CFR deoarece de aici au plecat cei mai...
09.10.2013 | 14:30
Tamas ia 25000 E pe luna la CFR si face o dezvaluire uluitoare despre nationala
ADVERTISEMENT

UPDATE: Proaspăt transferta la CFR, Gabi Tamaş aşteaptă cu nerădare meciurile cu Steaua. “Nu am făcut niciodată un pas înapoi în carieră. Am venit la CFR deoarece de aici au plecat cei mai mulţi jucători în străinătate. Aştept un meci cu Steaua. Îmi place de Grigoraş, lucrează bine. “Pe mine nu mă interesează acum echipa naţională, ci doar CFR-ul. Nu am fost niciodată suporter al echipei naţionale. Eu voi face tot ce depinde de mine pentru a reveni acolo, atît. Nu sînt eu în măsură să vorbesc în plus de echipa naţională, sînt prea mic. M-a afectat foarte mult incidentul din urmă cu cîteva zile… Am semnat cu CFR! Nu se vede? Nu vreau să mai discut despre subiectul ăsta. Nu consider că sosirea mea la Cluj este un pas înapoi, eu nu am făcut niciodată paşi înapoi în cariera mea!”, a spus fundaşul la prezentarea lui oficială.

„Sper să dea gol într-un meci cu Steaua. De două săptămîni am discutat cu Tamaş, mă bucur că a venit la noi. E bine şi pentru CFR, dar şi pentru el. Îmi doresc un cuplu Cadu – Tamaş. Se poate ca Gabi să joace chiar din meciul viitor pentru noi. Parametrii fizici ai lui sunt foarte buni”, a declarat şi Iuliu Mureşan.

ADVERTISEMENT

…………………………………………………………

Gabi Tamaş s-a înţeles cu CFR Cluj şi a semnat un contract valabil pînă la 30 iunie 2014. Negocierile s-au purtat rapid şi s-a ajuns repede la un numitor comun, atît în privinţa salariului jucătorului, cît şi a unei condiţii pe care acesta a solicitat-o şi pe care şefii de la CFR i-au acceptat-o. Este vorba despre faptul că lui Tamaş nu-i vor fi făcute probleme în cazul în care va primi o ofertă foarte bună din străinătate în această perioadă şi va fi lăsat să plece.

A insistat să rămînă la CFR!

Tamaş, ultima dată la West Bromwich Albion, va purta tricoul cu numărul 3 la echipa antrenată de Petre Grigoraş. El nu a pus pe prim-plan partea financiară, chiar dacă era jucător liber de contract. Va încasa 25.000 de euro pe lună la CFR, un salariu excelent pentru Liga 1, dar mult sub ceea ce cîştiga în Anglia. În această dimineaţă a efectuat deja primul antrenament sub comanda lui Petre Grigoraş, cel care s-a declarat extrem de încîntat de noul său elev.

ADVERTISEMENT

Grigoraş: “Nu am temeri legate de viaţa sa extrasportivă!”

“Am primit vestea cu plăcere. Am fost de acord ca Tamaş să vină la Cluj. E o şansă şi pentru el ca să îşi relanseze cariera. E un jucător valoros, cu experienţă. A avut o perioadă mai puţin fastă în ultimul timp, cu ceva probleme, dar sînt convins că el este conştient de lucrul ăsta si va încerca să demonstreze că e un jucător valoros. Dacă aş fi avut temeri legate de viaţa extrasportivă a lui Tamaş probabil că nu aş fi fost de acord ca el să vină la Cluj. Am mare încredere că acestea au fost doar nişte scăpări”, a spus Petre Grigoraş pentru Dolce Sport.

Tags: