ADVERTISEMENT
News

Din greșeală a apărut pe internet primele imagini cu Google Pixel 4, varianta finală!

Autor: Daniel Șuta | 28.08.2019 | 15:52
Au apărut primele imagini cu Google Pixel 4. Sursa foto: xda-developers.com

S-au strecurat primele imagini cu Google Pixel 4, noul telefon pe care gigantul Internetului îl pregătește de ceva vreme. Noua gamă de telefoane Pixel este concepută pentru a rula în cele mai bune condiții sistemul de operare Android. Telefonul care se va lansa în luna octombrie vine cu o memorie RAM îmbunătățită, notează go4it.ro.

ADVERTISEMENT

Primele imagini cu Google Pixel 4, strecurate pe internet

Până de curând, singurele imagini cu Google Pixel 4 erau cu partea din spate a gadgetului, însă acum au apărut imagini noi, probabil cu varianta finală a telefonului. Imaginile au fost publicate de portalul xda-developers.com. Pe piață au apărut tot felul de informații, confirmate mai mult sau mai puțin, despre capacitățile lui Pixel 4 în comparație cu Pixel 3.

Din ce s-a scris pe site-urile de specialitate, Pixel 4 va avea un ecran ceva mai înalt decât modelul Pixel 3. Rezoluția ar putea fi de 1080×2880 pixeli pentru varianta standard și 1440×3040 pixeli pentru modelul Pixel 4 XL. Capacitatea de memorie, scriu cei de la GO4IT ar putea începe de la 128 GB. Cu privire la felul în care vor fi dispuse camerele pe spatele telefonului, e probabil să fie în formă pătrată, asemenea celor de la iPhone 11.

ADVERTISEMENT
imagini google pixel 4
Partea din spate a noului Google Pixel. Sursa foto: xda-developers.com

Google Pixel 4 XL, controlat prin gesturi

Noul design a fost confirmat oficial de ceva vreme, însă o imagine clară cu telefonul Google nu a apărut până de curând. Noua cameră a smartphone-ului va avea un senzor spectral. Acest tip de senzor e folosit pentru a înregistra razele X, ultravioletele , iar asta va fi o surpriză totală pentru utilizatorii acestui mobil.

Google Pixel 4 XL va avea un sistem de recunoaștere facială, așa cum are iPhone XS, fapt care explică de ce partea superioară a acestui telefon are o grosime atât de mare. Controlarea Google Pixel 4 XL va fi posibil prin gestică, datorită senzorilor incorporați, o altă noutate pentru pasionați de smartphone-uri, în special pentru fanii telefoanelor Google.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!