Fotbal intern

Din inimă pentru inimă! Gigi, Mutu şi Prodanca, ajutor pentru Rotariu!

Nume importante din lumea fotbalului şi a showbiz-ului românesc se reunesc în cadrul evenimentului caritabil menit să o ajute pe micuţa Kassandra Rotariu, fetiţa fostului mare fotbalist, Iosif...
05.10.2013 | 16:39
Din inima pentru inima Gigi Mutu si Prodanca ajutor pentru Rotariu
ADVERTISEMENT

Nume importante din lumea fotbalului şi a showbiz-ului românesc se reunesc în cadrul evenimentului caritabil menit să o ajute pe micuţa Kassandra Rotariu, fetiţa fostului mare fotbalist, Iosif Rotariu.

A 35-a operaţie pentru Kassandra!

Gigi Becali, Meme Stoica, Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan, Adrian Cristea, Adi Mutu, fotbalişti ai echipei Steaua, foştii jucători ai Generaţiei de Aur şi mulţi alţii vor licita, astăzi, obiecte personale, pentru cea de-a 35-a operaţie a copilei.

ADVERTISEMENT

AnaMaria Prodan va avea rolul de amfitrion, pe lîngă cea de organizator. Echipa Steaua va oferi două mingi şi două tricouri cu semnăturile jucătorilor, dar şi două mănuşi cu semnăturile portarilor şi a lui Helmuth Duckadam, Adi Mutu trimite un tricou cu semnătura, Gigi Becali oferă o icoană spre licitaţie, iar Adi Cristea va prezenta, în premieră, propriile creaţii vestimentare. Toate sumele acumulate, împreună cu donaţiile personale, vor fi oferite familiei Rotariu, în beneficiul Kassandrei.

Printre personalităţile ce se implică în acest eveniment, fac parte şi Teo Trandafir, Ilie Năstase şi Brigitte, Andreea Marin, Gabriela Cristea etc.

ADVERTISEMENT

O copilărie chinuită

Micuţa Kassandra suferă de osteomielită (n.r. o boală care afectează sistemul osos) şi a fost adoptată de soţii Rotariu după ce ea a fost maltratată de către bunica sa. La doar 4 ani, Kassandra a cunoscut deja partea urîtă a vieţii. Mama ei a abandonat-o şi a devenit povară pentru bunica în grija căreia a rămas. Fără milă, femeia a chinuit-o teribil: a zdrobit-o în bătaie până i-a rupt oasele, a ars-o cu ţigara şi aproape a lăsat-o să piară de foame.