Fotbal intern

“Dintre jucătorii veniţi, doar pe Breeveld l-am cerut!”

Costel Gâlcă vorbeşte despre situaţia de la Steaua şi explică felul în care s-a făcut campania de transferuri în vară....
10.09.2014 | 13:27
Dintre jucatorii veniti doar pe Breeveld lam cerut

Costel Gâlcă vorbeşte despre situaţia de la Steaua şi explică felul în care s-a făcut campania de transferuri în vară.

“Singurul care are probleme musculare este Tănase. A mai fost Lato care a mai spus că a simţit ceva şi de aia l-am schimbat cu Ludogoreţ, dar apoi, la RMN-uri nu a ieşit nimic. Restul sînt contuzii. I-am cerut lui Paligora un raport cu ce accidentări au suferit fotbaliştii, dar nu l-am primit. Poate că n-a avut timp, dar nu mi se pare normal. Pe Arlauskis nu l-am băgat cu Viitorul ca să plece mai devreme la echipa naţională, atît tot. Sînt şanse mici să-l recuperăm pe Tănase pînă la primul meci din Europa. Mi-aş dori ca Szukala să nu plece cel puţin sezonul ăsta, dar depinde de el şi de club. Din toţi jucătorii care a venit la Steaua, doar pe Breeveld l-am cerut. Apoi mi s-a spus că vine Rusescu şi am spus foarte bine”, a declarat Constantin Gâlcă la conferinţa de presă.

“Arlauskis a fost schimbat cu Ceahlăul din motive de siguranţă, nu a avut nicio leziune. Am văzut că a apărut şi numele lui Varela pe listă, dar el nu a avut nicio problemă de cînd am venit eu la Steaua. Lemnaru a suferit o accidentare musculară serioasă la muşchii aductori. El efectuase numai trei antrenamente cu Steaua. Tănase a suferit o leziune fibrilară cu două săptămîni înaintea returului cu Ludogoreţ. El a riscat, deşi şansele lui erau foarte mici să fie recuperat complet. Nici Popa de cînd sînt eu la club nu a lipsit de la vreun antrenament, iar ultimul pe listă este Gardoş, dar el avea o leziune mai veche”, a declarat medicul Flavian Arămitu la conferinţa de presă.

 

PARIU FĂRĂ RISC de până la 150 Ron la Unibet! Fă-ţi şi tu un cont acum!