Sport

Din Mallorca, în Jamaica sau Brazilia. Unde-și petrec vacanța starurile lui Manchester United

Erik ten Hag și-a avertizat noii elevi de la Manchester United că vor avea parte de o vacanță scurtă, iar aceștia au zburat rapid, către Mallorca sau Marbella, dar și în SUA sau exotica Jamaica.
27.06.2022 | 12:09
Din Mallorca in Jamaica sau Brazilia Undesi petrec vacanta starurile lui Manchester United
Cristiano Ronaldo și celelalte staruri ale lui Manchester United se bucură de ultimele zile de vacanță, în locații glam.
ADVERTISEMENT

Pe Manchester United o așteaptă un sezon dur. Noul tehnician, Erik ten Hag își dorește să readucă echipa în vârf, astfel că și-a anunțat elevii că vor avea parte de o vacanță scurtă. Iar jucătorii s-au răspândit, rapid, alături de familii sau iubite, în locații ”glam” de pe toate meridianele.

Revenit la Manchester United, Donny van de Beek a ales, ca și Ronaldo, Spania

Despre vacanța lui Cristiano Ronaldo, în Mallorca, ați aflat deja detalii din FANATIK. Acesta, însoțit de Georgina Rodriguez și copii, n-a făcut economii pentru a le oferi zile de vis.

ADVERTISEMENT

Manchester United Ronaldo vacanța

Au ajuns la super-vila situată la poalele munților Tramontana cu avionul său, G200, iar în Port Adriano îi aștepta yachtul familiei. În plus, și-a adus și două dintre mașini, un Mercedes 4×4 și noul Bugatti Centocedici.

Extravaganța din urmă l-a costat ceva, pentru că bolidul de 8,5 milioane de lire sterline a fost implicat într-un accident. Din fericire, nici starul lui Manchester United, nici partenera sa ori cei mici nu erau în mașină. Și nici șoferul nu a pățit nimic.

ADVERTISEMENT

Tot în Spania, dar la Marbella, a ajuns și un alt jucător al lui Manchester United, Donny van de Beek. Cel care, după ce a fost împrumutat la Everton, speră ca în acest sezon, sub comanda compatriotului său, ten Hag, să prindă echipa.

Donny și iubita sa, Estelle Bergkamp, fiica fostului star al Olandei Dennis Bergkamp, sunt la prima vacanță alături de primul lor copil, micuța Lomee, născută în aprilie. Iar imaginile arată că, firesc, cea mică a fost în prim-plan.

ADVERTISEMENT

van de Beek Manchester United vacanta

În fine, Garnacho, puștiul de 17 ani al lui Manchester United, chemat deja la naționala Argentinei, a ales, ca și idolul său, Cristiano Ronaldo, Spania.

Și a mers în Ibiza. ”Cred că am meritat vacanța”, a scris el, pe Insta, drept comentariu la o fotografie care-l înfățișa pe o barcă cu motor.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandro Garnacho (@garnacho7)

Jadon Sancho, din Jamaica în Los Angeles, Rashford se antrenează în Oregon

De ce să ai o vacanță, când poți avea două? Probabil că așa și-a spus o altă vedetă a lui Manchester United, Jadon Sancho. A plecat, mai întâi, în Jamaica, la Montego Bay, pentru soare, nisip și mare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jadon Sancho (@sanchooo10)

Apoi a călătorit în SUA, la festivalul hip-hop Super Jam din New Jersey. Iar acum, Sancho se află în Los Angeles, unde își petrece timpul alături de alte vedete din naționala Angliei, între care Tammy Abraham și Mason Mount. Cu care a jucat baschet, dar a efectuat și antrenamente menite să-i mențină în formă.

Tot în SUA , dar la Portland, s-a ”așezat” și Marcus Rashford. Cel care pare decis să-l impresioneze pe ten Hag cu determinarea sa. Pe contul său de Instagram au fost postate mai multe filme în care acesta se antrenează serios.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marcus Rashford MBE (@marcusrashford)

Telles și-a ”cerut” iubita în Algarve, Fred a dus-o pe a sa, în Brazilia

The Sun scrie că Alex Telles a profitat de vacanța în Algarve, Portugalia, pentru a-și proba romantismul. Și nu ne referim doar la lungile ieșiri cu yachtul.

Alex Telles Manchester United vacanța 1

Jucătorul lui Manchester United a profitat de context pentru a o cere pe iubita sa, Vitoria, de soție. Iar aceasta și-a arătat, mândră, inelul cu diamante.

Alex Telles Manchester United vacanța

De o escapadă romantică, de data aceasta în țara sa natală, Brazilia, a avut parte și Fred. Alături de soția sa, Monique. Pe care a dus-o la Fernando de Noronha, o locație cunoscută pentru plajele sălbatice.

Un loc tocmai bun pentru scufundări și snorkeling. Și pentru sesiuni de înot în apele limpezi alături de țestoasele marine, delfini și rechinii de recif.

Fred Manchester United vacanta 1

Nu au lipsit însă nici ieșirile în Belo Horizonte. Orașul natal al jucătorului lui Manchester United, și cel în care, Monique Salum, soția sa, și-a făcut studiile universitare.

ADVERTISEMENT