Simona Halep

Din nou probleme medicale pentru Simona Halep! A cerut intervenția fizioterapeutului

13.08.2020 | 19:25
Din nou probleme medicale pentru Simona Halep A cerut interventia fizioterapeutului
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 20:27 / Simona Halep pare că şi-a revenit complet după problemele medicale pe care le-a avut la la finalul setului doi. În decisivul cu Barbora Krejcikova, Simona a jucat perfect şi s-a impus fără probleme, scor 6-2.

Astfel, scorul final a fost 3-6, 7-5, 6-2 în favoarea Simonei Halep, care obţine calificarea în sferturile de finală la Praga. O va înfrunta în runda următoare pe Magdalena Frech, din Polonia.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a mai înfruntat-o niciodată pe Magdalena Frech, 22 de ani, în circuitul WTA. România este reprezentată în turul 3 de la Praga şi de Irina Begu. Halep şi Begu s-ar putea înfrunta în semifinalele competiţiei, dacă ambele obţin calificarea.

Simona Halep are un meci foarte complicat în turul 2 la Praga, în fața Barborei Krejcikova. Românca a pierdut primul set după o evoluție modestă, dar a reușit să se capaciteze pentru manșa secundă.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a simțit dureri în zona cefei și a umerilor şi a avut nevoie de intervenţia fizioterapeutului

După un set doi cu o mare încărcătură psihică și fizică, Simona Halep a avut nevoie de intervenția fizioterapeutului. Simona Halep a câștigat setul doi și a cerut să fie consultată chiar înainte de ultimul game al manșei secunde.

Simona Halep a simțit dureri în zona cefei și a umerilor. A fost o pauză de câteva minute în care i s-a făcut masaj. Barbora Krejcikova a mers și ea la vestiare.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a explicat în mai multe rânduri că are probleme la turneele de după pauzele mai lungi. S-a mai accidentat la spate și în urmă cu doi ani, la Wuhan.

Totuși, problemele nu au părut chiar atât de grave de această dată, ca atunci când Simona a avut nevoie de trei luni de pauză.

ADVERTISEMENT

Simona a revenit repede pe teren și se va lupta pentru calificarea în sferturile de finală la Praga.

ADVERTISEMENT