Carousel hot news

A fost în Playboy, iar acum vrea în Parlamentul European

Corina Ungureanu şi-a anunţat candidatura la alegerile pentru Parlamentul European 2014:  "Deşi decizia am luat-o demult, azi, 20 august 2013, o fac publică: am decis să candidez să candidez la...
20.08.2013 | 16:55
A fost în Playboy, iar acum vrea în Parlamentul European
Corina Ungureanu

Corina Ungureanu şi-a anunţat candidatura la alegerile pentru Parlamentul European 2014:  “Deşi decizia am luat-o demult, azi, 20 august 2013, o fac publică: am decis să candidez să candidez la alegerile pentru Parlamentul European din 2014. Şi am decis să o fac în nume propriu, ca independentă.  Drept urmare mi-am înaintat demisia din Partidul Social Democrat. Nu vreau să insist, aici şi acum, asupra motivelor care m-au determinat să optez pentru o candidatură independentă. Voi prezenta pe larg aceste motive în perioada următoare, în cadrul întîlnirilor pe care le voi avea în ţară cu cei care doresc să-mi sprijine cadidatura. Mizez pe sprijinul tuturor cetăţenilor români care gîndesc liber şi care cred în rolul esenţial pe care îl joacă, într-un sistem democratic funcţional, societatea civilă.”

Corina Ungureanu este o antrenoare şi o gimnastă română de talie mondială, actualmente retrasă din activitatea competiţională, care a avut o activitate competiţională internaţională între 1993 şi1999. A fost membră a echipei de gimnastică artistică a României care a câştigat de două ori titlul mondial şi a fost campioana europeană la sol în 1998.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri