ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Din rău în mai rău! Premieră tristă pentru giuleşteni

Rapid e aproape să-şi cîştige pe teren dreptul de a juca în Liga 1, dar problemele legate de licenţă o vor împiedica să revină în primul eşalon. Astfel încît, ultimele partide ale...
Autor: Mircea Dominte | 26.05.2014 | 19:14
Din rău în mai rău! Premieră tristă pentru giuleşteni

Rapid e aproape să-şi cîştige pe teren dreptul de a juca în Liga 1, dar problemele legate de licenţă o vor împiedica să revină în primul eşalon. Astfel încît, ultimele partide ale sezonului, trei la număr, vor fi jucate aproape exclusiv pentru fani. Totuşi, necazurile se ţin scai de giuleşteni, iar după accidentarea golgheterului Mădălin Martin, care, cel mai probabil, va rata minimum două dintre jocurile rămase, aceştia au grave probleme şi cu locul de pregătire.

ADVERTISEMENT

Îşi schimbă cantonamentul după 16 ani!

Curentul de la ProRapid a fost tăiat, astfel încît fotbaliştii sînt nevoiţi să se antreneze pe unde apucă. După ce au efectuat un antrenament la Buftea, jucătorii lui Viorel Moldovan au efectuat celelalte antrenamente chiar pe stadionul “Giuleşti – Valentin Stănescu”. Chiar dacă şi în trecut au mai fost unele inconveniente la cantonamentul tradiţional al Rapidului din ultimii 16 ani, acestea s-au remediat la timp, iar jucătorii şi-au putut efectua cantonamentele obişnuite în locaţia tradiţională dinaintea meciurilor jucate în Bucureşti sau Ilfov. Acum însă, după o pauză de un deceniu şi jumătate, giuleştenii au fost nevoiţi să-şi mute cantonamentul la un hotel din Pipera! Problemele datează dinaintea meciului etapei precedente, cu SC Bacău, însă fotbaliştii nu au intrat atunci în cantonament, antrenorul Viorel Moldovan nesolicitîndu-le acest lucru.

Rapid joacă miercuri, de la ora 18:00, pe terenul lui ACS Berceni

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!