Life

Din spital, direct pe scenă! Alexandru Arșinel, nerăbdător să fie externat: “Mai stau câteva zile internat”

06.05.2021 | 16:37
Din spital direct pe scena Alexandru Arsinel nerabdator sa fie externat Mai stau cateva zile internat
Alexandru Arșinel intenționează să revină pe scena de la Teatrul de Revistă, imediat după ce o să fie externat. Sursă foto: teatrultanase.ro
ADVERTISEMENT

Chinuit de boală, Alexandru Arșinel (81 ani) are un singur gând: să revină pe scena Teatrului de Revistă “Constantin Tănase”.

E forfotă mare în teatrele din București, după ce s-a decis redeschiderea sălilor de spectacol, în interior. Actorii au reluat repetițiile și biletele la primele spectacole au început deja să fie vândute, după două luni de pauză.

ADVERTISEMENT

La Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” primul spectacol va avea loc sâmbătă, 15 mai, iar actorul Alexandru Arșinel, care este și directorul instituției, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că ar urma să urce pe scenă la scurt timp după ce va fi externat.

Alexandru Arșinel, nerăbdător să fie externat și să urce pe scenă

Maestrul Arșinel a petrecut Paștele în spital, sub supravegherea medicilor, din cauza complicațiilor apărute după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19, dar recunoaște că gândul îi este la teatru, marea lui iubire.

ADVERTISEMENT

Vestea redeschiderii sălilor de spectacol în interior, la capacitate redusă, de 30%, a venit ca o gură de oxigen pentru marele actor care ne-a mărturisit că, deși se află încă pe mâna medicilor și situația lui medicală este încă incertă, abia așteaptă să revină pe scenă.

Cu vocea slăbită, dar cu speranța că va fi bine, Alexandru Arșinel a declarat, pentru FANATIK, că, zilele viitoare, ar urma să fie externat de la Matei Balș, spital în care a ajuns înainte de Paște, la doar câteva zile după ce fusese trimis acasă.

ADVERTISEMENT

Cum se simte Alexandru Arșinel: “Încă nu e clară situația mea”

Starea de sănătate i s-a deteriorat, la scurt timp, după ce a părăsit spitalul și, în doar două zile, a fost nevoit să ceară iar ajutor medicilor de la Institutul Matei Balș, acolo unde, în prezent, este supus mai multor investigații medicale.

“Sunt încă în spital, cu consult medical chiar acum. Mai stau vreo câteva zile.

O să joc săptămâna ailaltă, într-un spectacol montat de mine. Încă nu e clară situația mea aici și săptămâna viitoare o să vă informez cu mai multe detalii.”, a declarat Alexandru Arșinel, pentru FANATIK, făcând astfel referire la spectacolul “Niște senzații…”, pe care îl regizează la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase” și din a cărui distribuție face parte.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, pe 15 mai, Mirela Vaida vă așteaptă la Teatrul de Revistă “Constantin Tănase”

Până atunci, însă, iubitorii de teatru sunt așteptați, sâmbătă, pe 15 mai, la “Un Cântec… o glumă”, în regia lui Cezar Ghioca, un spectacol muzical unde, alături de artiștii Teatrului de Revistă, sunt invitate în recital, la fiecare reprezentație, nume mari ale muzicii ușoare românești. Acestea sunt acompaniate de orchestra teatrului, dirijată de compozitorul Dan Dimitriu.

Din distribuție fac parte Adrian Enache, Mirela Vaida, Liliana Mocanu, Nae Alexandru, Cristian Simion, Oana Ghioca, Raluca Guslicov, Alexandra Penciu, Radu Ghencea și Robert Emanuel.

“Ne întoarcem la teatru! Da, da!  Vă aștept cu nerăbdare pe 15 mai la Teatrul de  Revistă, iar pe 22 avem premieră eu și Adrian Enache! O să vă placă.”, a spus Mirela Vaida, pentru FANATIK. Vedeta și-a încărcat bateriile într-o vacanță de cinci stele în Egipt, unde a plecat împreună cu soțul ei, și mărturisea că și-a permis luxul de a petrece câteva zile fără copii, pentru prima dată în ultimii ani.

 

ADVERTISEMENT
Tags: