News

Din topurile muzicale în politica românească! Cine este Cristian Dumitrescu

05.11.2020 | 17:07
Din topurile muzicale in politica romaneasca Cine este Cristian Dumitrescu
Cristian Dumitrescu a făcut furori în muzica românească. Sursa foto - facebook
ADVERTISEMENT

Din topurile muzicale în politica românească! Aceasta este povestea lui Cristian Dumitrescu, cel pe care publicul din România îl cunoaște drept Christian D. Interpretul a lăsat pentru o perioadă notele, dar spune că vrea să orchestreze o piesă mult mai importantă.

Christian D încearcă acum să îi convingă pe tineri să poarte mască în pandemie. Culmea, o face dintr-un rol nou, un rol inedit pe care îl pune într-o scenă dură. Concret, la aproape un deceniu după succesul uriaș avut în muzică, acesta vrea să rescrie portativul politicii românești.

ADVERTISEMENT

Cristian este candidat la alegerile parlamentare, la Senat, din partea Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și unul dintre proiectele în care s-a implicat alături de colegii săi este o campanie destinată tinerilor. Muzicianul vrea să-i convingă pe aceștia să poarte mască.

Cum a ajuns Christain D. din topurile muzicale în politica românească!

Își dorește ca tinerii să audă mesajul lui și pentru că în acest fel vor fi mai protejați. Atât ei, cât și cei din jurul lor, indiferent că discutăm despre familie sau prieteni.

ADVERTISEMENT

 „Așa cum ne spun toate studiile, masca o purtăm, în primul rând, pentru ceilalți. Pentru a ne proteja prietenii, colegii, familia.

Deci, dacă purtăm masca, nu suntem nici fricoși, nici lipsiți de personalitate. Din contră. Arătăm că ne merge mintea, înțelegem situația actuală, ne adaptăm și o depășim”, a spus Cristian Dumitrescu, candidat PPU (social-liberal) la Senat.

ADVERTISEMENT

Sursa foto – facebook

Vă readucem aminte că Cristian Dumitrescu este jumătatea „vocală” din proiectul muzical Narcotic Sound&Christian D, un duet care făcea furori în urmă cu un deceniu. Atunci, formația a luat pur și simplu cu asalt topurile din România, dar și din mai multe state europene.

„Mamasita” a cucerit în 2010 topurile muzicale din România, Rusia și CIS, Spania, Ucraina, Bulgaria, Israel, Italia, Suedia, Danemarca, Norvegia, Finlanda și Islanda.

ADVERTISEMENT

Clipurile celor doi au strâns zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și muzică părea să le rezerve un drum interesant și o carieră aparte. Acum, Cristian Dumitrescu își dorește să schimbe țara și să ajungă într-un rol important în politica românească.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: