Fotbal international

VIDEO. Încă un TROFEU pentru Real Madrid. ”Galacticii” au răpus ”diavolii” în Macedonia!

Real Madrid a pus mâna pe Supercupa Europei după ce a învins-o pe Manchester United cu scorul de 2-1. Casemiro a deshis scorul în minutul 24, iar Isco l-a majorat în minutul 52 după o fază...
09.08.2017 | 00:03
VIDEO Inca un TROFEU pentru Real Madrid Galacticii au rapus diavolii in Macedonia

Real Madrid a pus mâna pe Supercupa Europei după ce a învins-o pe Manchester United cu scorul de 2-1. Casemiro a deshis scorul în minutul 24, iar Isco l-a majorat în minutul 52 după o fază creată de Benzema şi Bale. Singurul gol al englezilor a fost reuşit de noua achiziţie, Romelu Lukaku, în minutul 62.

Real Madrid – Manchester United 2-1 (Casemiro 24, Isco 52 / Lukaku 62) VIDEO

Echipele de start:

echipele de start

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real.

UPDATE, 8 august / La ultima şedinţă de pregătire, înainte de meciul cu Manchester United, din Supercupa Europei, Zinedine Zidane le-a ţinut o şedinţă jucătorilor în care i-a motivat.

“Suntem foarte bine, atunci trebuie să ne intre în cap că fizic suntem daţi naibii! Fizic suntem daţi nabii, totul ţine de mental” le-a spus Zidane jucătorilor, la ultima şedinţă de pregătire.

UPDATE, 8 august / Cei de la Real Madrid au ajuns la Skopje pentru meciul cu Manchester United, din Supercupa Europei. Mari emoţii pentru Cristiano Ronaldo la sosirea în capitala Macedoniei. Starul portughez a fost la un pas de o accidentare serioasă după ce a alunecat pe scările autocarului. A reuşit să se reechilibreze în cele din urmă.

UPDATE, ora 20:20 / Cele mai interesante declaraţii de la conferinţa de presă:

Zinedine Zidane:

“Cristiano este aici cu noi şi asta înseamnă că are o şansă să joace. Stă bine din punct de vedere fizic şi psihic. Vom vedea mâine”

“Eu şi Mourinho am făcut 100% pentru acest club. Este un nonsens să se spună că eu sunt un geniu doar pentru că am luat doar două Ligi ale Campionilor. Am încercat să fac cât pot de bine”

“Bale este foarte bun. S-a pregătit foarte bine. Nu comentez declaraţiile lui Jose Mourinho” 

Marcelo: 

“Singura diferenţă dintre Realul condus de Mourinho şi cel condus de Zidane sunt trofeele câştigate”

Sergio Ramos: 

“Zidane ne-a înţeles mai bine pentru că a fost jucător aici, dar Mourinho are o experienţă uriaşă. Ambii sunt superantrenori” 


UPDATE, ora 19:49 / Conferinţa de presă înainte de Supercupa Europei: 


Chiar dacă s-a pregătit doar câteva zile sub comanda lui Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo nici nu concepe să rateze duelul cu Manchester United, fosta sa echipă, din Supercupa Europei. Antrenorul francez l-a inclus pe CR7 în lotul deplasat la Skopje, rămâne de văzut dacă va apela la portughez din primul minut sau îl va introduce pe parcurs.

Real Madrid – Manchester United live stream: ora 21:45

* UEFA mută fotbalul mare în Est. Dar sare peste „Arena Naţională” şi merge până în Macedonia pentru meciul care deschide sezonul european.

A fost Tbilisi, acum e Skopje. Când urmează Bucureştiul? Sau Clujul? De ce nu? Pentru că după mulţi ani petrecuţi pe Coasta de Azur, la Monte Carlo, Supercupa Europei devine o competiţie „globe-trotter”. A străbătut toată Europa, de la Trondheim până la Tbilisi via Praga şi acum la Skopje. Iar Macedonia are parte de unul dintre cele mai tari afişe pentru meciul care deschide stagiunea europeană: Real Madrid – Manchester United.

O adevărată finală de Champions League. Ronaldo versus fosta echipă. Mourinho contra „galacticilor”. Şi, desigur, CR7 vs Mou. Relaţia dintre cei doi nu a fost una prea bună pe timpul mandatului tehnicianului portughez în capitala Spaniei. Vor fi scântei la Skopje. Şi un meci care nu trebuie ratat. Real Madrid a fost slabă în pregătiri, iar acest lucru s-ar putea vedea şi în primul oficial al sezonului.

Atenţie

Phill Jones va lipsi la Manchester United, suspendat că a încălcat regulile UEFA legate de controlul anti-doping

Mânuţe de ajutor

* Cristiano Ronaldo a anunţat că vrea să joace contra fostei sale echipe. Dar este în urmă cu pregătirea, aşa că va începe meciul, cel mai probabil, pe banca de rezerve

* Cele două formaţii s-au întâlnit şi la International Champions Cup, unde a fost egal după 90 de minute, scor 1-1, iar manchester United s-a impus la lovituri de departajare

* Într-un interviu acordat recent, Jose Mourinho a declarat că nu a fost nicio clipă fericit la Real Madrid şi că visa mereu să se întoarcă în Anglia

Ultimele 3 meciuri

Real Madrid

24.07.2017 Real – Man. United      1-1 (ICC)

27.07.2017 Man. City – Real  4-1 (ICC)

30.07.2017 Real – Barcelona 2-3 (ICC)

Manchester United

24.07.2017 Real – Man. United      1-1 (ICC)

27.07.2017 Barcelona – Man. United      1-0 (ICC)

30.07.2017 Valerenga – Man. United      0-3

Echipe probabile

Real Madrid (4-3-3): Navas – Carvajal, Varane, S. Ramos, Marcelo – Modric, Casemiro, Kovacic – Bale, Benzema, Asensio. Antrenor: Zinedine Zidane.

Manchester United (4-4-1-1): De Gea – Valencia, Lindelof, Bailly, Darmian – Rashford, Pogba, Fellaini, Lingard – Mkhitaryan. Antrenor: Jose Mourinho.