Dina şi Florin Costea vor reface atacul de la Ştiinţa? “Am nevoie de ei. Îi ştiu bine!”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
18/07/2016, 20:59
Dina şi Florin Costea vor reface atacul de la Ştiinţa? “Am nevoie de ei. Îi ştiu bine!”

În această vară Jerry Gane a preluat conducerea tehnică a formaţiei CSM Râmnicu Vâlcea şi încearcă să îşi întărească noua formaţie cu jucători cu experienţă.

Astfel că, de cîteva zile sub comanda sa se antrenează doi jucători pe care i-a pregătit şi la FC Universitatea Craiova. Florin Costea şi Mihai Dina sînt cei doi fotbalişti pe care antrenorul oltean încearcă să îi convingă să semneze un contract de joc cu echipa din Liga II.

Am nevoie de Florin şi de Mihai. Îi cunosc foarte bine şi sper că o să reuşesc să îi conving să semneze cu noi. Ei acum doar se antrenează cu Vâlcea, dar dacă între timp vor primi o ofertă mai bună, atunci eu nu mă pot opune”, a spus Gane.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×