Fotbal intern

DINAMO. „Cîinii” acuzaţi că sînt RECHINI! “Ne-au luat GRATIS munca”

DINAMO. „Dacă aveam bani nu mai dădeam posibilitatea unor rechini din Bucureşti să ne ia munca pe gratis, cum a făcut Dinamo cu Marc”, regretă preşedintele Ceahlăului, Viorel...
28.05.2015 | 15:57
DINAMO Ciinii acuzati ca sint RECHINI Neau luat GRATIS munca
ADVERTISEMENT

DINAMO. „Dacă aveam bani nu mai dădeam posibilitatea unor rechini din Bucureşti să ne ia munca pe gratis, cum a făcut Dinamo cu Marc”, regretă preşedintele Ceahlăului, Viorel Mestecăneanu. Oficialul nemţean trage un semnal de alarmă, al cîtelea?, în legătură cu situaţia financiară dezastruoasă cu care se confruntă echipa de sub Pietricica. Trupa din Piatra Neamţ este în pericol să nu poată nici măcar să înceapă campionatul în divizia secundă.

DINAMO. „Dacă nu vine o participare financiară masivă a patronului, există riscul să ne desfiinţăm. Deocamdată nu mai ştiu nimic de patron, nu prea am mai comunicat. Vom vedea ce va fi. Dacă nu vine o participare financiară masivă a patronului, nu putem să ţinem echipa nici în liga a treia, cu atît mai mult în Liga a doua, există riscul să anunţăm chiar că ne desfiinţăm”, a anunţat Mestecăneanu în emisiunea „Trafic sport” de la radio Sport Total FM.

ADVERTISEMENT

DINAMO. „Datoriile sînt de 1,8 milioane de euro, Massone a adus 120.000”

DINAMO. Preşedintele Consiliului de Administraţie al Ceahlăului a dezvăluit şi cîţi bani a dus la echipă investitorul italian Angelo Massone: „Datoriile noastre sînt în jur de 1,6 – 1,7 milioane de euro. E adevărat că dacă nu venea Massone, probabil că nu puteam face pregătirea în iarnă. A venit cam cu 100-120 de mii de euro, din care a trebuit să plătim şi amenzile lui. În discuţiile purtate cu el a promis ca va fi alături de echipă şi în liga a doua. Sper, totuşi, să putem începe munca în liga a doua în sezonul următor”.

Massone contraatacă şi cere demisia lui Mestecăneanu

Angelo Massone a reacţionat printr-un comunicat de presă pe care îl puteţi citi mai jos.

DINAMO. „Cu acest comunicat vreau să resping în totalitate ceea ce a apărut în mass-media şi ceea ce a declarat domnul Mestecăneanu. FC Ceahlăul a fost deja salvat de către noi, investitorii italieni, în luna ianuarie. Numai datorită investiţiilor noastre acest campionat a fost dus la bun sfîrşit. Anul viitor obiectivul nostru este să cîştigăm campionatul Ligii 2 şi 3 cu FC Ceahlăul 2. Din punct de vedere administrativ tehnicienii noştri studiază cele mai bune soluţii pentru a creea un mare viitor pentru clubul nostru.

ADVERTISEMENT

La început am decis sa păstram vechiul preşedinte datorită respectului pe care-l avem faţă de comunitate. Această decizie nu a adus efecte pozitive pentru care este clar că domnul Mastecaneanu trebuie să demisioneze imediat, pentru că nu mai este agreat de către Consiliul de Administraţie şi de către acţionarul majoritar. Din acest moment sînt singurul punct de referinţă al FC Ceahlaul şi nimeni altcineva nu are voie să vorbească în numele clubului. Din acest moment gata! Clubul va trebui să fie considerat în viitor un exemplu de curăţenie, transparenţă şi moralitate. Avocaţii noştri au fost instruiţi să procedeze în fiecare locaţie pentru respectarea imaginii noastre.

Angelo Massone”

Tags: