Fotbal intern

VIDEO / Stoican la FANATIK SHOW: “El m-a adus la Dinamo ca să antrenez”

Flavius Stoican este invitat la FANATIK SHOW, pe Look TV, emisiune ce a început la ora 17:00! Ce a spus antrenorul lui Dinamo:...
22.07.2014 | 21:20
VIDEO  Stoican la FANATIK SHOW El ma adus la Dinamo ca sa antrenez
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican este invitat la FANATIK SHOW, pe Look TV, emisiune ce a început la ora 17:00! Ce a spus antrenorul lui Dinamo:

“Grigore, cea mai mare pierdere!”

Antrenorul lui Dinamo a dezvăluit cine l-a propus pe el ca tehnician în “Ştefan cel Mare”: “Cristi Bobar este cel care m-a propus la Dinamo 2, vara trecută. Datorită lui am ajuns la Dinamo şi vreau să-i mulţumesc pentru asta. Apoi, am preluat şi echipa mare“.

ADVERTISEMENT

“Sînt omul care ştie să lucreze cu oameni de calitate şi cred în oamenii pe care îi am la dispoziţie. Cînd îţi pleacă un jucător, din start te gîndeşti cu cine să-i înlocuieşti. Mă aşteptam să plece din ei, mai ales din compartimentul ofensiv. Nu m-am speriat cînd au plecat, sînt optimist din fire. Anul trecut au plecat Luchin şi Curtean, şi cei care i-au înlocuit şi-au făcut treaba. Dragoş Grigore a fost cea mai mare pierdere pentru noi, fiind căpitan, dar uşor, uşor ne vom  reaşeza.

Nu-mi este frică, atît timp cît eu lucrez. Eu mă atasez foarte mult de jucătorii mei chiar şi din punct de vedere uman, dar mă bucur atît timp cît lor le este bine din punct de vedere financiar. Laurenţiu Rus şi-a dorit să cîştige un anumit salariu, iar noi ca şi club, pentru că nu ne-am putut permite am preferat să ne strîngem mînilie şi să plece. Doar atît putem, atît dăm. Nu regret nicio plecare.”

ADVERTISEMENT

“Nu avem nevoie de nume la Dinamo! Nu stăm într-un jucător”

“Totul depinde de mine, de staff-ul tehnic şi de jucători. Dacă ne facem treaba şi avem determinare şi atitudine, atunci ne vom descurca, nu avem nevoie de nume şi nu stăm nici într-un singur jucător.  Fanii au fost îngăduitori cu noi, ne-au zis că nu-i interesează rezultatele, ci că vor să vadă determinare pe teren.

Din punctul meu de vedere, cea mai bună mobilizare pentru jucătorii mei îl reprezintă echipa naţională, asta-i visul lor şi asta-i mobilizează cel mai mult. Nu plîng după Europa League. La Dinamo se acceptă critica pozitiva, dar rătuţile, injuriile şi superioritatea le afectează foarte mult orgoliul. Am pornit cu Dinamo pe un drum şi voi sta aici pînă la final, nu depinde totul de contract, mi-am dat cuvîntul şi mergem pînă unde se poate, eu încă mă simt util. De acum începem să creştem, mai sunt jucători de venit, mulţi de 16-17 ani. Pe Ţucudean nu l-am putut lua, costa foarte mult, aproximativ 800.000 de euro, o sumă pe care noi nu ne-am putut-o permite.”

ADVERTISEMENT

“Abia de la meciul cu Chiajna a început NEW DINAMO!”

Cupa Ligii e o competiţie pe care o tratăm la fel ca pe celelalte, cu maximă seriozitate. Ne-am propus să fim mai buni decît anul trecut, adică să ajungem pe podium, acesta este obiectivul nostru. Noi am avut în meciul din Cupa Ligii o repriză a doua foarte bună, iar asta ne-a dat foarte multă încredre. Dacă suntem atenţi la fiecare lucru în parte şi avem grijă să nu greşim în lucrurile mărunte nu ne va bate nimeni şi ne putem bate cu Steaua de la egal la egal. De ieri a început practic “New Dinamo” .

Chiar dacă Marc a greşit la gol, după a avut două intervenţii destul de bune. Avem trei portari în lot care pot apăra oricînd. Matei a fost urmărit de multe echipe, printre care şi Botev Plovdiv. Eu vreau rezultate şi determinare, lucru care se poate face cu aceşti jucători tineri pe care îi avem.”

ADVERTISEMENT

Tags: