Carousel hot news

DINAMO. Dinu “Vamă” CONFIRMĂ Fanatik! “L-AŞ VREA pe Yazalde!”

UPDATE 21:55 / Preşedintele clubului din "Ştefan cel Mare", Dinu Gheorghe, a confirmat informaţia ofertă în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO. "Mi-ar plăcea să lucrez din nou cu Yazalde", a spus...
05.06.2015 | 00:07
ADVERTISEMENT

UPDATE 21:55 / Preşedintele clubului din “Ştefan cel Mare”, Dinu Gheorghe, a confirmat informaţia ofertă în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO. “Mi-ar plăcea să lucrez din nou cu Yazalde”, a spus “Vamă”la Digisport.

****************************************

DINAMO. Mircea Rednic nu a glumit atunci cînd a declarat, la numirea pe banca tehnică a ”cîinilor”, că vrea să se bată cu Steaua pentru titlu. Chiar dacă pe club scrie insolvenţă, ”Puriul” are mînă liberă de la Ionuţ Negoiţă să facă transferuri. Antrenorul are acum o nouă ţintă: un atacant care a jucat la Astra.

ADVERTISEMENT

Yazalde Gomes Pinto este fotbalistul pe care Mircea Rednic îl vrea în ofensiva ”cîinilor”, motiv pentru care a demarat negocierile. Yazalde a cerut un timp de gîndire, fiind însă tentat de oferta generoasă a lui Dinamo, în condiţiile în care Negoiţă a propus salarii de pînă la 5.000 de euro.

Variantă BOMBĂ! Rădoi revine pe teren? ”În locul lui Prepeliţă”

Dacă va semna cu Dinamo, fostul jucător al Astrei Giurgiu va primi un salariu de 8.000 de euro. ”Încă nu a semnat, nu pot să spun mai multe”, au fost cuvintele lui Mircea Rednic, pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

DINAMO. A înscris de 7 ori pentru Astra

Yazalde a jucat la Astra în campionatul 2013-2014, în 26 de partide, şi a înscris de şapte ori. S-a transferat apoi la Cabala, iar după jumătate de campionat, la Gil Vicente. Atacantul nu s-a acomodat însă la cele două echipe, în cele 29 de partide punctînd o singură dată, la Gil Vicente.

Planul lui Gigi, BLOCAT! ”Vă dau 2.000.000 de euro!”

Fotbalistul de 26 de ani a mai evoluat, înainte de a lua contactul cu fotbalul din România, la Braga, Varzim şi Rio Ave.

1,23 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Yazalde, conform transfermarkt.de

 Ce lovitură! A semnat aseară şi pleacă la arabi

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri