Carousel hot news

DINAMO. Iau ŢEAPĂ ”cîinii”? Ţinta, un PLAYMAKER ieşit din formă!

DINAMO. După o serie de opt achiziţii în ultimele zile, ”cîinii” vor acum să facă transferul care să le limpezească jocul la mijlocul terenului. Goran Galesic este bosniacul de număr 10...
30.06.2015 | 16:19
ADVERTISEMENT

DINAMO. După o serie de opt achiziţii în ultimele zile, ”cîinii” vor acum să facă transferul care să le limpezească jocul la mijlocul terenului. Goran Galesic este bosniacul de număr 10 pe care preşedintele Dinu Gheorghe i-l propune lui Mircea Rednic.

Devenit mîna dreaptă a lui Ionuţ Negoiţă, după un blitzkrieg cu Anghelache, Dinu Gheorghe a intrat adînc în campania de achiziţii pentru ”cîini”. După ce a transferat, dar a şi ratat, pe bandă rulantă, ”Vamă” a găsit şi ”playmaker-ul”: Goran Galesic! Născut în Bosnia – Herţegovina, la Banja Luka, fotbalistul a bifat 9 meciuri la selecţionata Under 21 a ţării sale, dar s-a oprit, la nivel de selacţii, la tineret. Galesic, 26 de ani, a bifat, în cariera lui, cinci echipe. În ultimii doi ani, a jucat la Koper şi Botev Plovdiv.

ADVERTISEMENT

Ofertă NEBUNĂ făcută de Ludogorets pentru Chipciu

DINAMO. Salariu de 5.000 de euro!

Oficialii clubului din ”Ştefan cel Mare” i-au pregătit mijlocaşului un salariu de 5.000 de euro pe lună şi un contract pe o durată de doar un an, cu opţiune de prelungire. Cele două părţi sînt în negocieri de cîteva zile, iar tranzacţia are mari şanse de reuşită. Fotbalistul ar fi mulţumit cu suma propusă, rămînînd doar ca Dinamo şi Botev Plovdiv, echipa la care Galesic mai are un an de contract, să se înţeleagă.

S-a rezolvat transferul lui Tahar la Steaua

DINAMO. Nici un meci titular!

Considerat un mare talent atunci cînd juca la naţionala ţării sale, Goran Galesic nu a rupt gura tîrgului ulterior, fiind pasat de la o echipă la alta. În 2013, el s-a transferat la Luka Koper (Slovenia). Într-un sezon a jucat 29 de meciuri şi a înscris de 10 ori, numai că spre finalul campionatului nu a mai prins echipa.

ADVERTISEMENT

Vin Rusescu şi Keşeru? Anunţul lui Argăseală

În ultimele şapte meciuri, el a evoluat doar de două ori titular, perioadă în care a punctat o singură dată. A plecat apoi la Botev Plovdiv (Bulgaria), unde a bifat doar cinci meciuri, nici unul titular.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Goran, conform transfermarkt.de

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri