Carousel hot news

DINAMO. Salariul fabulos al lui Patrick Petre la prima echipă

DINAMO. Preşedintele dinamovist Dinu Gheorghe a declarat azi că şi gruparea din şoseaua "Ştefan cel Mare" are un jucător de valoarea lui Vlad Dragomir, juniorul de 16 ani de la ACS Poli...
Autor: Silviu Ghering | 10.07.2015 | 13:51
DINAMO. Salariul fabulos al lui Patrick Petre la prima echipă
Patrick Petre (C), de la Dinamo Bucuresti, suteaza in balon in meciul amical împotriva divizionarei C, Progresul Cernica, disputat pe stadionul „Metaloglobus” din Bucuresti, sambata, 15 februarie 2014. RAZVAN LUPICA / MEDIAFAX FOTO

DINAMO. Preşedintele dinamovist Dinu Gheorghe a declarat azi că şi gruparea din şoseaua “Ştefan cel Mare” are un jucător de valoarea lui Vlad Dragomir, juniorul de 16 ani de la ACS Poli Timişoara luat de Arsenal Londra. “Speranţa” specificată are un salariu de 2.000 de euro, atît cît au toţi jucătorii din lotul lui Mircea Rednic care sînt încă juniori.

EXCLUSIV. DRAMA unui stelist! „Tată, n-o mai BATE pe mama!”

DINAMO. “Două mii de euro, cam pe-aici sînt salariile celor care sînt încă jumiori, Florentin Petre, …ăăăă… ăsta Patrick Petre, am rămas cu taică-su în cap, Patrick Petre, Tîrcoveanu, Moldoveanu. Media lotului urcă, însă, la 5-6 mii. Robert Moldoveanu, de exemplu, este un jucător de 16 ani de nivelul Lui Vlad Dragomir care a fost luat de Arsenal. Este la Dinamo de la şapte ani şi o să avem mare grijă să nu pierdem astfel de jucători prea repede şi fără un preţ corect”, a spus Dinu Gheorghe la un post de televiziune.

Lui Borcea nu i-a sunat CEASUL! “NECAZUL” de 35.000 de euro!

DINAMO. “Vrem să mai aducem doi sau trei jucători şi sper ca în maximum 10 zile să definitivăm lotul. În prima etapă, duminică, la Tîrgu Mureş veţi vedea un Dinamo mult peste ce a fost anul trecut”, a promis preşedintele dinamovist.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!