Fotbal intern

Fanii, CEARTĂ cu jucătorii, BĂTAIE cu jandarmii la meci!

Suporterii formaţiei din "Ştefan cel Mare" s-au săturat să-i tot audă pe elevii lui Stoican că-şi doresc să plece de la Dinamo. Ultraşii roş-albilor au avut o discuţie mai dură cu vedetele...
10.08.2014 | 00:03
Fanii CEARTA cu jucatorii BATAIE cu jandarmii la meci

Suporterii formaţiei din “Ştefan cel Mare” s-au săturat să-i tot audă pe elevii lui Stoican că-şi doresc să plece de la Dinamo. Ultraşii roş-albilor au avut o discuţie mai dură cu vedetele din “Groapă”, în care le-au cerut acestora să se abţină de la declaraţii cu iz de despărţire.

“Cîinii” din peluză au revenit alături de fotbalişti. Şi la propriu, şi la figurat. În returul campionatului trecut, fanii lui Dinamo s-au apropiat din nou de jucători, chiar dacă evoluţiile elevilor lui Stoican nu i-au entuziasmat întotdeauna. Susţinătorii roş-albilor au aprobat planul lui Negoiţă cu reconstrucţia şi cu întinerirea lotului.

Suporterii s-au enervat pe dorul de ducă al vedetelor

Relaţia cordială dintre fotbalişti şi ultraşi s-a păstrat şi în acest sezon. Ultraşii au apreciat jocul “cîinilor” din startul de sezon, dar suporterii au şi o temere: echipa să nu-şi piardă cele mai preţioase “briliante”. Matei, Lazăr şi Rotariu sînt cei mai curtaţi fotbalişti din lotul lui Stoican, iar interesul pentru ei, precum şi declaraţiile în care cei trei oameni de profil ofensiv au anunţat că vor să plece i-au speriat pe fani.

Astfel, ultraşii au luat măsuri şi i-au băgat pe dinamovişti în tribună. Joi seară, după antrenamentul din “Ştefan cel Mare”, aproximativ 25 de suporteri ai roş-albilor au discutat cu cei mai importanţi fotbalişti ai “cîinilor”. I-au felicitat pentru jocul bun, dar i-au şi avertizat că nu este bine să mai continue cu anumite afirmaţii, mai ales cu cele în care îşi anunţă posibilele despărţiri de club.

Şefii au reacţionat cu un comunicat

Conducătorii lui Dinamo au ţinut să liniştească rapid apele. Vineri dimineaţă, clubul a remis un comunicat pe site-ul oficial, în care se spunea că Lazăr, Matei şi Rotariu nu pleacă din “haită”. “Lazăr, Matei şi Rotariu rămîn la Dinamo! Sînt fotbalişti care şi-au demonstrat valoarea prin evoluţiile în tricoul alb-roşu, se simt foarte bine în Ştefan cel Mare şi, foarte important, sînt la un club mare al României. Am discutat cu ei, sînt foarte ataşaţi de echipă, de suporteri şi se gîndesc doar la performanţă. Lazăr, Matei şi Rotariu îşi doresc foarte mult, în acest sezon competiţional, să cîştige un trofeu cu Dinamo şi să ajungă la echipa naţională, a precizat directorul sportiv al FC Dinamo Bucureşti, Cristi Bobar, pentru site-ul oficial.

Unitatea de grup a echipei nu poate fi afectată de zvonurile apărute în presă. Indiferent de numele adversarilor, trebuie să continuăm pe aceeaşi linie în care am început acest sezon competiţional. Avem suporteri fantastici şi sunt convins că, împreună cu fanii noştri, vom fi la înălţime!, a mai spus Bobar.

2.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ASA TARGU MURES,LIGA 1 (9.08.2014)

S-au bătut cu jandarmii la meciul cu ASA!

La mijlocul primei reprize a jocului cu ASA Tg. Mureş, scor 1-1, suporterii de la PCH au avut un conflict cu forţele de ordine! Fanii din Peluza Cătălin Hîldan au rupt mai multe scaune, în timp ce Jandarmeria a intervenit în forţă cu gaze lacrimogene şi furtune de apă! Mai mulţi suporteri, printre care şi o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale, ei mergînd la ambulanţe, în timp ce aproximativ zece fani ai “cîinilor” au fost reţinuţi de forţele de ordine. După aceste incidente, o bună parte a ocupanţilor de la PCH au plecat la tribuna a doua, lăsînd mai multe sectoare din peluză goale.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

Tags: