Carousel hot news

DINAMO. De ce n-a “zburat” Rednic cu echipa la Tîrgu Mureş!

DINAMO. "New Dinamo" a lui Mircea Rednic şi Dinu Gheorghe se duce la Tîrgu Mureş să "răzbune" Capitala pe "impertinenta" ASA, care n-a pierdut nici un meci în ediţia trecută de campionat cu...
12.07.2015 | 16:51
DINAMO. De ce n-a

DINAMO. “New Dinamo” a lui Mircea Rednic şi Dinu Gheorghe se duce la Tîrgu Mureş să “răzbune” Capitala pe “impertinenta” ASA, care n-a pierdut nici un meci în ediţia trecută de campionat cu “granzii” din Bucureşti. Doar Dinamo e reuşit să-i ia un punct, 1-1 în “Ştefan cel Mare”, în septembrie 2014. A pierdut la Tîrgu Mureş în retur, 1-2 după ce a condus cu 1-0. Steaua (0-1 atît în deplasarea din tur, cît şi pe “Arena Naţională” în retur) şi Rapid (0-1 “afară”, în tur, 1-2 în “Giuleşti”, în retur) n-au reuşit nici atît.

DINAMO. Dinamo a învins echipa mureşeană de 4 ori în cele 6 meciuri de campionat jucate pînă acum, a pierdut o singură oară (returul trecut) şi a făcut un egal.

DINAMO. Mircea Rednic nu s-a urcat cu echipa în avionul de Tîrgu Mureş! Antrenorul “cîinilor” n-a uitat că din cauza unei berze, Dinamo era să se prăbuşească în 2009 în timpul unui zbor spre Iaşi şi a preferat să facă drumul cu maşina.

DINAMO. EXCLUSIV. El este SUPER ATACANTUL dorit de Dinu “Vamă”

DINAMO. Antrenorul de ultim moment al vicecampioanei, Vasile Miriuţă, ajunge astăzi la meciul 50 în Liga 1 în postura de tehnician. Deşi a afirmat nu o dată că visul său este să antreneze pe Dinamo, “Pentru mine Dinamo e cea mai mare echipă din România!”, a declarat nu o dată, n-a iertat-o niciodată pînă acum. Adică n-a pierdut niciunul dintre cele 3 confruntări cu echipa sa de suflet din postrura de antrenor advers. De două ori a învins, o dată a făcut egal.

“Pe unde am fost, i-am bătut de fiecare dată şi îi vom bate şi acum. Îi batem cu 1-0, la fel cum a reuşit Petrescu în Supercupă cu Steaua”, a declarat Miriuţă.

S-AU CERTAT pentru Steaua! TRĂDARE pentru un loc în staff!

DINAMO. De remarcat că ASA a pierdut un singur meci pe teren propriu ediţia trecută de campionat, dar a fost înfrângerea care a costat-o titlul, neaşteptatul 1-2 cu retrogradata Oţelul, în ultima etapă.

DINAMO. ASA şi Dinamo se vor întîlni de la ora 21:00 pe stadionul “Transil” din  Tîrgu Mureş. La centru va arbitra George Găman, ajutat de asistenţii Dragoş Iliescu şi Daniel Mitruţi (toţi din Craiova). Rezervă va fi Marian Balaci din Drobeta Turnu Severin. Observatori: Ioan Onicaş (Zalău) şi Romulus Gabor (Hunedoara).

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri