Carousel hot news

Măsură URGENTĂ luată de Negoiţă! Jucătorii jubilează!

În luna mai, Dinamo a depus dosarul de intrare în insolvenţă la Tribunalul Bucureşti, cerere care a fost acceptată, oficial, în urmă cu exact două luni. Din acest motiv, Ionuţ Negoiţă vrea...
14.08.2014 | 00:02
Măsură URGENTĂ luată de Negoiţă! Jucătorii jubilează!
ADVERTISEMENT

În luna mai, Dinamo a depus dosarul de intrare în insolvenţă la Tribunalul Bucureşti, cerere care a fost acceptată, oficial, în urmă cu exact două luni. Din acest motiv, Ionuţ Negoiţă vrea să fie sigur că nu va exista nicio problemă la echipă şi a asigurat jucătorii lui Dinamo că vor primi toţi banii la zi, din momentul intrării în insolvenţă şi pînă acum.

negoita

Restanţele la Dinamo, la zi pînă pe 15 august

Mai mulţi fotbalişti dinamovişti s-au înscris la masa credală pentru restanţele dinainte intrării în insolvenţă, dar banii pe care îi au de încasat din acel moment vor veni fără întîrzieri. Tocmai pentru că legea prevede acum că Dinamo trebuie să aibă plătite datoriile curente la zi, în caz contrat existînd posibilitatea ca oricine să depună cerere de intrare în faliment. Din acest motiv, finanţatorul le-a promis fotbaliştilor că salariile şi primele de pe lunile iunie şi iulie le vor fi plătite la zi pînă pe data de 15 august, adică finalul acestei săptămîni. De fapt, cum în acea zi este sărbătoare legală, iar băncile nu lucrează, Negoiţă le-a promis fotbaliştilor de la Dinamo că banii vor intra în cont miercuri şi joi.

DINAMOOOO

Ziua de salariu schimbată

Ionuţ Negoiţă şi-a pregătit terenul încă de la începutul lunii pentru a găsi resurse să acopere orice restanţă existentă pe cele două luni, avînd în vedere că ziua obişnuită de plată a remuneraţiilor era pe data de 5 a fiecărei luni. Doar că în acea zi, conducerea din Dinamo i-a înştiinţat pe fotbalişti că totul se va modifica şi că din luna august banii vor fi achitaţi pe data de 15. Astfel, patronul clubului a găsit un răgaz de aproape zece zile în care a făcut rost de lichidităţile necesare pentru ca fotbaliştii să fie remuneraţi conform contractului.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri