Fotbal intern

DINAMO. Ultima LOVITURĂ în ”Groapă”! Le-a CONFISCAT maşinile

DINAMO. Chinuită victoria ”cîinilor” în ”Ştefan cel Mare”, contra oltenilor lui Cârţu şi Săndoi, 1-0, în minutul 85, chinuit şi punctul scos cu Viitorul lui Hagi, cu ajutorul...
27.07.2015 | 00:00
DINAMO Ultima LOVITURA in Groapa Lea CONFISCAT masinile

DINAMO. Chinuită victoria ”cîinilor” în ”Ştefan cel Mare”, contra oltenilor lui Cârţu şi Săndoi, 1-0, în minutul 85, chinuit şi punctul scos cu Viitorul lui Hagi, cu ajutorul arbitrului!

Chinuite au fost însă şi gîndurile fotbaliştilor în ultimele două săptămîni. Din ce motiv? Ai lui Rednic băieţi, pe vremuri, spartani, au rămas pietoni!

DINAMO. Insolvenţa la Dinamo e precum un zid vechi, din care tot cad, zilnic, bucăţi de piatră. Pînă se alege praful. Echipa nu poate participa în cupele europene ediţia următoare, apoi vine o altă lovitură, a ANAF-ului, care-o desparte încă un an de aceeaşi Europa.

Rădoi, TĂVĂLIT de un stelist. “Nu e încă rege! Capul jos!” 

Nişte datorii, un termen peste mînă şi uite-aşa lui ”Vamă” şi lui Rednic nu le-a mai rămas decît să viseze la gloria internă. Fotbaliştilor, de asemenea! Şi nu s-a terminat calvarul. Negoiţă nu vrea în ruptul capului să mişte ceva bănuţi din agoniseala de zeci de milioane de euro, aşa că salariile jucătorilor rămîn blocate pînă-n 5.000. De euro!

Anunţul lui Becali despre Iancu, De Amorim şi Alibec

DINAMO. Transferurile bombă, anunţate zilnic de preşedinte, se lasă aşteptate. Şi, probabil, nici nu se vor face. Performanţa pe care o vrea Rednic e în ceaţă! Aşa cum în ceaţă au rămas şi fotbaliştii, după ce s-au trezit fără maşini! Da, săptămîna trecută li s-a cerut să predea cheile. Asta e ultima lovitură a insolvenţei!

Italienii anunţă noua echipă a lui Chiricheş: “Semnează în 48 de ore!” 

DINAMO. Nu a plătit leasingul

DINAMO. Fotbaliştii lui Dinamo conduceau, pînă mai ieri, autoturisme puse la dispoziţie de fostul acţionar majoritar, Nicolae Badea, cel care are franciza pentru o anumită marcă de automobile. Clubul luase maşinile în leasing, de la Badea, şi le-a distribuit jucătorilor. Numai că Ionuţ Negoiţă a rămas în urmă cu ratele, iar Nicolae Badea a fost nemilos. Şi-a luat ”jucăriile” din ”Ştefan cel Mare” şi le-a mutat tocmai la Chiajna, pentru jucătorii Concordiei, unde, din cîte se aude, ar avea mare influenţă la clubul ilfovean.

SHOW cu fanii: “Îi IAU pe Sănmărtean, Keşeru şi Szukala!”

Au angajat şofer!

DINAMO. Situaţie hilară pentru un club de talia lui Dinamo! La ordinul lui Negoiţă, oficialii din ”Groapă” au găsit soluţia pentru ca fotbaliştii să ajungă, zilnic, la Săftica, să facă antrenamente: au angajat un şofer care-i duce pe fotbalişti, cu un autocar, la pregătiri. Tot cu acelaşi mijloc de transport, ”cîinii” revin la stadionul din ”Ştefan cel Mare”, după care fiecare-şi vede de viaţa lui!

5 puncte are Dinamo, după primele trei etape, 0-0 cu ASA, 1-0 cu CS U şi 1-1 cu Viitorul

12 milioane de euro este valoarea totală a lotului dinamovist, conform transfermarkt.de