Carousel hot news

DINAMO. “Cîinii” aleargă după un fundaş greu de convins să vină în România

DINAMO. Pentru a menţine pe Dinamo neînvinsă, aşa cum este după 3 etape, Mircea Rednic mai vrea jucători, în special un fundaş stînga şi un vîrf de careu. Aşa că va relua negocierile cu...
03.08.2015 | 12:14
DINAMO.

DINAMO. Pentru a menţine pe Dinamo neînvinsă, aşa cum este după 3 etape, Mircea Rednic mai vrea jucători, în special un fundaş stînga şi un vîrf de careu. Aşa că va relua negocierile cu un jucător pe care îl ştie din Belgia, de cînd antrena pe Standard Liege.

FOTO. Cârţu şi Săndoi, DEMIŞI? Victor Piţurcă A AJUNS la Craiova!

DINAMO. Numele acestuia este Landry Mulemo şi a mai fost în tratative cu Dinamo în urmă cu o lună şi ceva. Atunci “cîinii” nu au reuşit să-l convingă să vină în România, deşi este liber de contract şi nu se înghesuie ofertele la uşa sa.

DINAMO. Surpriză înaintea jocului: “NU avem BONUS de VICTORIE!”

”Sîntem în discuţii cu Landry Mulemo , fundaş stînga, post pe care sîntem descoperiţi pentru că acolo este doar Steliano Filip. Mircea Rednic îl cunoaşte foarte bine, din perioada Standard, şi noi l-am urmărit, ştim ce poate. Ar fi un transfer care ne-ar asigura liniştea pe acel post”, a declarat Dinu Gheorghe la un post de televiziune.

EXCLUSIV. Reghe A REVENIT în ţară! Cu cine NEGOCIAZĂ!

DINAMO. Mulemo (28 de ani, 1,78 m, 74 kg) este de origine congoleză, dar s-a născut în Belgia, la Liege. A jucat la Standard Liege, St. Truiden, Bucaspor, Kortrijk, Beitar Ierusalim şi Kaposvari. A fost selecţionat în diferite naţionale de juniori şi tineret ale Belgiei, dar la nivel de seniori a ales să joace pentru reprezentativa congoleză, la care a adunat 11 meciuri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri