Fotbal intern

Alexa, virulent la adresa lui Dinamo! “Nu ne-au pus nici un fel de probleme, i-am dominat tot meciul! A fost penalty clar la Zicu!”

Antrenorul timişorean Dan Alexa era mulţumit după 1-2 cu Dinamo! Mulţumit de jocul elevilor săi, nemulţumit de scor....
04.08.2015 | 00:09
Alexa virulent la adresa lui Dinamo Nu neau pus nici un fel de probleme iam dominat tot meciul A fost penalty clar la Zicu

Antrenorul timişorean Dan Alexa era mulţumit după 1-2 cu Dinamo! Mulţumit de jocul elevilor săi, nemulţumit de scor.

“Sub nici o formă nu meritam să pierdem, sînt foarte mulţumit de joc, de cum s-au comportat băieţii, am avut o evoluţie consistentă, bună, am speranţe mari de la echipă. Nu comentez arbitrajul, dar meritam un penalty, la Zicu, în faza care a premers celui de-al doilea gol al lor. Meritam chiar victoria, i-am dominat tot meciul, am avut ocazii, Dinamo nu m-a convins deloc azi, nu ne-a pus nici un fel de probleme”, a declarat Alexa la un post de televiziune.

Daniel Stanciu era foarte supărat că fosta sa echipă a învins actuala sa echipă.

“Au fost două greşeli care ne-au costat în final. Am controlat tot jocul, sîntem foarte supăraţi că am fost mai buni şi n-am luat nici un punct. Am făcut un joc bun, echipa este în creştere, n-am ce să reproşez băieţileor, dar trebuie să ne concentrăm mai mult, să fim mai maturi pe teren, etapele trec şi noi nu acumulăm puncte, trebuie să fim mult mai pragmatici. L-am felicitat pe Mircea Rednic că a reuşit cu un lot mai neexperimentat decît am avut eu anul trecut să fie neînvinşi după patru etape”.

DINAMO. Rednic a făcut SHOW la finalul meciului: “Pe Alioşa l-am schimbat că era prea excitat. Avea deja galben”

Ianis Zicu este convins că a fost faultat şi trebuia ca arbitru să dea penalty la faza din minutul 44.

“A fost o partidă bună a noastră, în afara primelor cinci minute. Am avut multe ocazii, o evoluţie bună, păcat că n-am luat nici un punct. M-am obişnuit să fiu înjurat în <Ştefan cel Mare>, dar eu am amintiri frumoase de aici. E frustratnt că am jucat bine şi n-am luat nici un punct. La prima fază de penalty am intrat pe interior şi el m-a atiuns, nu ştiu unde eram, în careu sau nu, dar m-a atins şi m-a dezechilibrat. La adoua fază a fost ofsaid, n-a fost penalty”.

Robert Elek a marcat golul Timişoarei în “Ştefan cel Mare”, dar nu era deloc mulţumit cu asta, convins că echipa sa merita cel puţin un punct, dacă nu pe toate 3 după ce a dominat pe Dinamo de la un capăt la altul al meciului.

“Am avut o grămadă de ocazii, cînd vii în <Ştefan cel mare> şi domini Dinamo de la un capăt la altul al meciului, meriţi cel puţin un punct. Noi am venit cu gîndul la victorie, am jucat bine şi meritam mai mult. La Zicu a fost penalty clar. Am jucat cu cele mai bune echipe din campionat, ne-am rodat şi vom face o figură frumoasă”, a spsu Elek la o televiziune de sport.

Tags: