Carousel hot news

“Nu m-a impresionat nici un jucător de la Dinamo, dar are un grup bun”

După ce a pierdut primul loc din cauza înfrîngerii de la Botoşani, 0-1, antrenorul lui CSMS IAşi,  Nicolo Napoli, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va avea un meci...
14.08.2015 | 18:58

După ce a pierdut primul loc din cauza înfrîngerii de la Botoşani, 0-1, antrenorul lui CSMS IAşi,  Nicolo Napoli, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va avea un meci greu cu Dinamo, chiar dacă nu l-a impresionat nici un jucător al actualului lider. Partida se va desfăşura în cadrul etapei 7, duminică, de la ora 21:00, la Iaşi.

STEAUA. Se reface echipa de VIS!? Anunţul SERII: „Negociem cu el”

“Ne aşteaptă un meci dificil în compania echipei clasate pe primul loc, o formaţie care a cîştigat aseară (n.r. – joi seară) cu 3-0, după un meci foarte bun, cu FC Voluntari. Dinamo este o echipă bună, cu un antrenor experimentat, trece printr-o formă bună şi nu a pierdut niciun meci de la începutul campionatului. Nu m-a impresionat vreun jucător anume de la Dinamo, dar are un grup bun, stă bine în teren şi are jucători de viteză în atac. Dar, chiar şi şi-aşa, noi vrem să facem un meci bun şi să cîştigăm”.

Campionii, nici un jucător în echipa etapei! Detronaţi de CS U şi Dinamo

Nicolo Napoli a criticat noul sistem de desfăşurare a campionatului, cu play-off şi play-out:“Nu cred că sistemul cu play-off şi play-out este benefic pentru campionatul românesc, dar nu avem ce face. Nu mi se pare normal ca după 26 de etape să se împartă punctele acumulate”.

DINAMO. Rednic şi-a pus PAZNIC la „cîini”! Cine îi „toarnă” pe jucători

“Jucătorii şi-au revenit după înfrîngerea de la Botoşani şi sînt optimişti, atmosfera este bună. Voicu este apt pentru acest joc, dar nu ştiu dacă îl voi folosi. El face parte din lot pentru meciul cu Dinamo. Am vorbit cu el, am analizat ce greşeli ce s-au făcut la Botoşani. Mergem înainte”, a mai spus Nicolo Napoli.

Tehnicianul formaţiei ieşene a mai precizat că nu va putea conta pe Nuno Viveiros: “Viveiros a acuzat dureri după partida cu FC Botoşani. A făcut o radiografie şi s-ar putea să aibă ruptură fibrilară. Rămîne de văzut cît va lipsi, dar cu siguranţă va lipsi cu Dinamo. Bădic s-a antrenat alături de echipă, dar nu este încă sută la sută pregătit fizic”.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri