Carousel hot news

DINAMO. Surpriză pentru Rednic! Pe cine se poate baza la meciul cu Petrolul

DINAMO. Neînvinsă în cele 7 etape jucate pînă acum, Dinamo joacă sîmbătă (ora 21:00, stadionul „Dinamo”) cu Petrolul. Fără un fundaş de bază, Andrei Marc, suspendat după eliminarea...
Autor: Silviu Ghering | 20.08.2015 | 09:26
DINAMO. Surpriză pentru Rednic! Pe cine se poate baza la meciul cu Petrolul

DINAMO. Neînvinsă în cele 7 etape jucate pînă acum, Dinamo joacă sîmbătă (ora 21:00, stadionul „Dinamo”) cu Petrolul. Fără un fundaş de bază, Andrei Marc, suspendat după eliminarea din prelungirile meciului de la Iaşi (0-0) din etapa precedentă. Dar cu „căpitanul” Alioşa Vojnovic pe teren, refăcut sută la sută după accidentarea din partida cu Voluntari, cîştigată de Dinamo cu 3-0 în etapa 6.

Vrei CASĂ nouă? Află care este TOPUL oraşelor cu cele mai ACCESIBILE locuinţe din România!

DINAMO. Iniţial, antrenorul Mircea Rednic se aştepta ca mijlocaşul croat să lipească 3 etape, cu CSMS Iaşi, Petrolul şi Pandurii, dar staff-ul medical al lui Dinamo a reuşit să îl pună pe picioare pe Alioşa, astfel încît acesta se pregăteşte normal în acest moment şi cel mai probabil va reveni în primul “11” cu Petrolul. Mai ales că Rednic este nemulţumit de evoluţiile celor care l-au înlocuit pînă acum la închidere, Ionuţ Şerban şi Ionuţ Nedelcearu. Antrenorul dinamovist consideră optim cuplul Vojnovic – Steliano Filip.

Ai UITAT parola WiFi? Nu te PANICA! AFLĂ de aici cum o poţi afla!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!