DINAMO. Scandalul continuă în “Groapă”: Rednic, în INSTANŢĂ!

Silviu Ghering   
în Dinamo
27/08/2015, 15:02
DINAMO. Scandalul continuă în “Groapă”: Rednic, în INSTANŢĂ! GALERIE FOTO

UPDATE: 27.08 / 15:02 / DINAMO.  După acuzele lui Vasile Turcu, Mircea Rddnic i-a dat replica fostului acţionar de la Dinamo. “Nu vreau să comentez ce spune Turcu. Ne vedem la tribunal”, a declarat Rednic, conform gsp.ro

********************************************************************************************

DINAMO. Fostul acţionar dinamovist Vaile Turcu a lansat un atac furibund la adresa antrenorului Mircea Rednic, pe care l-a acuzat că a luat bani necuveniţi, a minţit, a “îmbîrligat pe toată lumea”, a pîrjolit, a secat fîntînile, prăpăd a făcut pe unde a fost!

DINAMO. “De Dinamo o să se aleagă praful, de clubul de fotbal vorbesc, nu de brandul Dinamo, care este la Clubul Sportiv Dinamo. Negoiţă foloseşte brandul, dar nu este titular de brand. Primul pas s-a făcut, Vamă a fost dat afară, eu am zis că nu-l prinde paltonul” , şi-a început Turcu atacul la o televiziune de sport.

DINAMO. Renegatul Lazăr, la un pas de TRANSFER! Unde este DORIT

DINAMO. “Al doilea pas o să se facă în iarnă, o să fie daţi afară jucătorii aduşi de alţii, Rednic o să vrea alţi jucători pe care să-i aducă el, Negoiţă n-o să-i dea şi o să se rupă căruţa. Eu am fost fript de Rednic şi impresarii lui, ştiu ce vorbesc, ştiu ce se va întîmpla. Dacă o să-l ţină rezultatele pe Rednic, o să vrea jucători şi Negoiţă n-o să-i dea, fac pariu că se rupe treaba, hai să mai vorbim în primăvară. Eu am fost pe-acolo, ştiu cum a fost, ce scandal am avut din cauza voastră, Danciule (n.a. – Dănciulescu urmărea siderat, fără grai în faţa avalanşei de acuzaţii pornite de Vasile Turcu, în studioul emisunii care l-a interpelat telefonic pe fostul acţionar dinamovist!), a jucătorilor, că Rednic are o sută de feţe şi ne îmbîrliga pe toţi, vouă vă spunea că nu vă vrem noi, nouă ne spunea că nu vreţi voi să jucaţi, ne făcea cum voia el. Aaaa, ca profesionist jos pălăria, dar caracter zero!”

DINAMO. Vlad Munteanu, ţinut în joc de glezne: ”Joi ştiu SIGUR!”

DINAMO. “Să vă mai spun una, ştiţi povestea cu copilul lui Paşcovici, că am încercat toţi să-l ajutăm cum am putut… Mă sună domnul Rednic şi zice . I-am dat, cum să nu-i dau, nici acum nu i-am mai văzut înapoi! Măcar să-i dea la Centrul de Copii şi Juniori… sau mai bine lui Paşcovici… sau lui Costel Enache… mai dau eu jumătate lui Costel Enache”

Dezvăluire! Cum i-a curăţat de bani Bianca pe doi foşti iubiţi! FOTBALIŞTI!

DINAMO. “Să fie clar: Rednic pe unde a fost a pîrjolit, a secat fîntînile, prăpăd a făcut, acum nu ştiu ce are cu Lazăr, îl face praf prin presă, îi disrtuge cariera în loc să-i dea drumul să plece la altă echipă dacă nu-i place de mutra lui”

 

 

Închide ×