Fotbal intern

DINAMO. “Brandul aparţine Clubului Sportiv, nu Clubului de Fotbal!”. Planuri mari pentru secţia de fotbal de la CS! Mai apare un Dinamo!

DINAMO. Vasile Turcu revine la Dinamo! Dar nu la clubul de fotbal, ci la clubul sportiv! Nu la handbal, cu care şi-a făcut intrarea la Dinamo cu ani în urmă, ci tot la fotbal! Care fotbal?! La...
27.08.2015 | 00:01

DINAMO. Vasile Turcu revine la Dinamo! Dar nu la clubul de fotbal, ci la clubul sportiv! Nu la handbal, cu care şi-a făcut intrarea la Dinamo cu ani în urmă, ci tot la fotbal! Care fotbal?! La Centrul de Copii şi Juniori! Pentru că CS Dinamo va avea din nou un Centru de Copii şi Juniori, independent de echipa de fotbal din Liga 1, care aparţine de FC Dinamo. Fostul acţionar al lui FC Dinamo va fi unul dintre sponsorii acestui proiect pus la punct alături de Elisabeta Lipă, comandantul Clubului Sportiv.

DINAMO. “Deocamdată nu sînt implicat financiar la grupele de copii şi juniori de la CS Dinamo. Am vorbit, însă, cu doamna Lipă şi vrem să reconstruim în toamnă un centru de copii şi juniori cum era şi înainte, cînd aveam cel puţin 500-600 de copii la fotbal. Eu sînt sponsor, dar nu vreau nici o funcţie, nimic, nu vreau să recuperez banii investiţi. Actualul Centru de Copii şi Juniori nu este al lui Dinamo 1948, adică al lui FC Dinamo. Vrem să aducem fostele glorii ale lui Dinamo, să creştem copiii ăştia frumoşi”, a declarat Vasile Turcu la o televiziune de sport.

DINAMO. Acuzaţii GRAVE! Rednic, DESFIINŢAT! „Caracter ZERO!”

DINAMO. “Nu trebuie mulţi bani, dacă gestionăm lucrarea ca lumea. Avem exemplul lui Gică Hagi. O să luăm modelul lui. Proiectul lui îmi place foarte mult, sînt cel mai fericit cînd văd că i-a ieşit proiectul, mereu vorbesc cu plăcere de ce a făcut el acolo. La un moment dat, acest centru se va autofinanţa, nu mai băgăm mîna în buzunar”

DINAMO. Renegatul Lazăr, la un pas de TRANSFER! Unde este DORIT

DINAMO. Vasile Turcu a dezvăluit şi care este situaţia brand-ului de la Dinamo, pe care Clubul de Fotbal, respectiv echipa de fotbal din Liga 1 doar îl foloseşte cu acordul Clubului Sportiv, deţinătorul de drept. Principalul obiectiv al acestui nou proiect, de redeschidere a Centrului de Copii şi Juniori, este readucerea fotbalului la entitatea care deţine sigla şi palmaresul.

DINAMO. Vlad Munteanu, ţinut în joc de glezne: ”Joi ştiu SIGUR!”

DINAMO. “CS Dinamo are brandurile, acolo sînt toate. FC Dinamo are un campionat luat, nu mai ştiu de altceva… Dacă domnul Negoiţă va cumpăra brandul, va fi al lor. Deocamdată, brandul nu e cumpărat de nimeni, e deţinut de CS Dinamo şi e dat numai în folosinţă lui FC Dinamo. L-am folosit şi noi, la Fotbal Club Dinamo 1948, la fel e folosit şi acum, dar el aparţine de Clubul Sportiv Dinamo”

DINAMO. În acest moment, FC Dinamo Bucureşti are un Centru de Copii şi Juniori cu 6 grupe (2003-2008), de care se ocupă 4 antrenori: Cornel Mirea (2003), Tudor Palade (2004, 2005), Bogdan Dobrescu (2006) şi Daniel Popa (2007, 2008). CS Dinamo, la rîndul lui, are 12 grupe de copii şi juniori, coordonate de fosta glorie dinamovistă Ionel “Oneaţă” Augustin.

Tags: