Fotbal intern

DINAMO. Clubul Sportiv nu vrea, deocamdată, să înfiinţeze încă o echipă de fotbal

Reînfiinţarea grupelor de copii şi juniori la Clubul Sportiv Dinamo a declanşat un val de speculaţii despre posibilitatea apariţiei unei noi echipe de fotbal Dinamo, mai ales că actuala echipă...
27.08.2015 | 19:01
DINAMO Clubul Sportiv nu vrea deocamdata sa infiinteze inca o echipa de fotbal
ADVERTISEMENT

Reînfiinţarea grupelor de copii şi juniori la Clubul Sportiv Dinamo a declanşat un val de speculaţii despre posibilitatea apariţiei unei noi echipe de fotbal Dinamo, mai ales că actuala echipă din Liga 1 nu are în posesie sigla şi palmaresul formaţiei, care sînt la Nicolae Badea. Care ar fi de partea Clubului Sportiv. Care a reînfiinţat grupele de copii şi juniori… Şi astfel se închide cercul prezumpţiilor!

Pentru a lămuri situaţia, Clubul Sportiv, condus de cea mai bună canotoare a secolului trecut, Elisabeta Lipă, a emis un comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

Ce NOROC! Simona, CALE LIBERĂ spre SEMIFINALE la US Open!

”Ca urmare a articolelor apărute în mass-media, referitoare la secţia de fotbal copii şi juniori a CS Dinamo Bucureşti, facem următoarele precizări.

CS Dinamo Bucureşti a înfiinţat secţia de copii şi juniori la fotbal în anul 2014,  ca urmare a solicitărilor venite din partea unor părinţi şi ţinând cont de utilităţile bazei sportive Dinamo, corespunzătoare tuturor cerinţelor sportului de mare performanţă.

Steaua, RETROGRADATĂ? Anunţul Armatei: „Am deschis PROCESUL!”

Ne-am propus să atragem cât mai mulţi copii către sport, alături de un brand puternic, cu tradiţie, şi nu puteam ignora un domeniu cu o priză atât de mare la publicul larg, cum este fotbalul.

ADVERTISEMENT

În acest moment, CS Dinamo Bucureşti are 12 grupe de copii şi juniori la fotbal, inclusiv juniori A şi B, grupe afiliate la Federaţia Română de Fotbal şi Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti.

S-au decis GRUPELE LIGII! City – Juve, PSG-Real-Şahtar, Barcelona-Roma

Iar preocupările noastre sunt canalizate spre dezvoltarea acestui proiect, care are menirea de a creşte tineri fotbalişti în spiritul dinamovist, oferindu-le totodată posibilitatea de a ajunge în grădina marii performanţe.

ADVERTISEMENT

Ca orice secţie sportivă, şi cea de fotbal – copii şi juniori din cadrul clubului are nevoie de sponsori şi iubitori de fotbal, care să ajute la susţinerea activităţii fotbalistice, în multitudinea sa de aspecte.

În consecinţă, CS Dinamo Bucureşti asigură opinia publică şi mass-media că nu intenţionează să ia locul nimănui şi doreşte să dea o şansă unor tineri fotbalişti, în cadrul unui proiect serios, generos şi ambiţios, al cărui scop este similar cu al celorlalte secţii din cadrul clubului: formarea unor sportivi de înaltă performanţă. Orice altă speculaţie este nefondată şi lipsită de temei”.

ADVERTISEMENT
Tags: