Fotbal intern

DINAMO. Exclusiv / Scandal la Iaşi! Prunea NEGOCIAZĂ cu Negoiţă

DINAMO. Florin Prunea şi-a luat concediu! E varianta oficială. De fapt, fostul portar al Generaţiei de Aur se află în conflict cu oficialii de la CSMS Iaşi, care au luat o sumedenie de decizii...
01.09.2015 | 12:38
DINAMO Exclusiv  Scandal la Iasi Prunea NEGOCIAZA cu Negoita
ADVERTISEMENT

DINAMO. Florin Prunea şi-a luat concediu! E varianta oficială. De fapt, fostul portar al Generaţiei de Aur se află în conflict cu oficialii de la CSMS Iaşi, care au luat o sumedenie de decizii fără a-l consulta şi pe el, în ciuda faptului că ocupă funcţia de preşedinte. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că Prunea negociază cu Dinamo.

DINAMO. Clubul din ”Ştefan cel Mare” este în căutare de preşedinte, după ce Dinu Gheorghe şi-a reziliat contractul, iar varianta Vlad Munteanu a picat, graţie intervenţiei ”energice” a lui Mircea Rednic, tehnicianul care i-a explicat finanţatorului Negoiţă că lucrurile merg ca pe roate oricum.

ADVERTISEMENT

Foto EXCLUSIV. Transferul vieţii pentru Roman: ”Un VIS îndeplinit!”

Florin Prunea este, din nou, ”atracţia” celui care a preluat clubul în urmă cu trei ani. ”Energic, dinamovist, are tupeu şi se bate pentru echipa lui”, ar fi caracterizarea pe care Negoiţă i-a făcut-o actualului preşedinte al Iaşiului. Lui Rednic nu-i convine mutarea, dar îi va fi greu să treacă peste cuvîntul finanţatorului, care, spun sursele FANATIK.RO, nu vrea să-l lase pe antrenor să aibă numai el un cuvînt de spus în club.

Şi-a plătit amenda din propriul buzunar

DINAMO. Florin Prunea a fost în cărţi pentru a prelua şefia clubului din ”Ştefan cel Mare” chiar după ce Daniel Stanciu a fost demis, dar cel care a avut cîştig de cauză a fost Dinu Gheorge. Dacă atunci Prunea era ”acoperit” perfect la Iaşi, unde nimic nu se semna fără acordul lui, acum, fostul internaţional este foc şi pară, motiv pentru care este hotărît să o rupă cu CSMS.

ADVERTISEMENT

Ce GHINION! Convocat de la PEŞTE, jucătorul S-A ACCIDENTAT la lot!

El este nemulţumit de faptul că multe decizii s-au luat, în ultima perioadă, fără să fie consultat, simţind astfel că este marginalizat. Mai mult, Florin Prunea a trebuit să plătească din propriul buzunar amenda dictată de Comisia de Disciplină, după partida CSMS Iaşi – Steaua, din ultima etapă a campionatului precedent, cînd a scandat vulgar împotriva echipei din Ghencea. Tocmai de aceea, preşedintele şi-a luat, forţat, concediu de odihnă, pentru a-şi pregăti în linişte terenul către viitorul loc de muncă.

DINAMO. Probleme cu rezilierea

Florin Prunea nu ar putea să plece la clubul din ”Groapă” de capul lui. Lui i-a expirat contractul cu CSMS Iaşi la începutul acestei veri, 3 ani, dar a semnat prelungirea pe încă unul. În acte este stipulată o clauză conform căreia este obligat să plătească o sumă importantă de bani dacă nu-şi duce înţelegerea pînă la capăt.

ADVERTISEMENT

EXCLUSIV. Planul lui Borcea din închisoare: CUMPĂRĂ Dinamo!

Aşa că preşedintele care luni şi-a luat concediu speră la o reziliere de comun acord, ceea ce n-ar fi deloc exclus, în condiţiile în care cele două părţi nu se mai înghit.

DINAMO. Varianta FRF

Funcţia de preşedinte la Dinamo nu este însă singura variantă pentru Florin Prunea. Acesta ia în calcul chiar o reîntoarcere în cadrul Federaţiei Române, pe postul de director cu relaţiile internaţionale, acolo unde a mai activat. El ar fi susţinut de Ionuţ Lupescu, şeful Comisiei Tehnice a UEFA, cei doi fiind prieteni la cataramă. De altfel, chiar Ionuţ Lupescu a fost omul care l-a propus pe Prunea la Iaşi. S-a întîmplat în urmă cu trei ani, cînd Nichita l-a sunat pe Lupescu de ziua lui, pentru a-i ura ”La mulţi ani!”, iar ultimul i-a făcut propunerea cu Prunea. La scurt timp, fostul portar era instalat preşedinte la Iaşi.

ADVERTISEMENT

11 ani a apărat Florin Prunea poarta echipei din ”Ştefan cel Mare”