ADVERTISEMENT
Carousel hot news

UPDATE / Negoiţă confirmă FANATIK! Atenţie, “cîini” RĂI! Vezi miza meciului de la Giurgiu pentru dinamovişti

UPDATE / 18:10 - Ionuţ Negoiţă a confirmat că jucătorii lui Dinamo vor încasa o primă în cazul în care bat Astra. "Pentru ultimele trei meciuri jucătorii au avut promise bonusuri dacă fac...
Autori: Adrian Dumitru, Mircea Dominte | 20.10.2013 | 11:21
UPDATE / Negoiţă confirmă FANATIK! Atenţie,

UPDATE / 18:10 – Ionuţ Negoiţă a confirmat că jucătorii lui Dinamo vor încasa o primă în cazul în care bat Astra. “Pentru ultimele trei meciuri jucătorii au avut promise bonusuri dacă fac nouă puncte. Şi dacă se acumulează şapte puncte va exista o primă. Nu are importanţă cuantumul ei, dar cert este că o victorie la Astra le va aduce ceva bani fotbaliştilor. Toată echipa va primi mai mult de 20.000 de euro”, a declarat Negoiţă la sport.ro.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Flavius Stoican trebuie să obţină cît mai multe puncte în acest final de tur pentru a se redresa în clasament, acolo unde se află pe locul opt, cu doar 13 puncte! Teoretic, partida de azi  de la Giurgiu este una foarte dificilă pentru Dinamo, avînd în vedere că Astra are la rîndul ei mare nevoie de victorie pentru a reveni pe locul doi şi a rămîne în “coasta” liderului Steaua. Totuşi, pe lîngă dorinţa de a-şi mări zestrea de puncte, “cîinii” mai au un motiv serios să tragă tare pentru a obţine cu Dinamo a doua victorie în deplasare din acest sezon.

3 puncte cu Astra înseamnă 30.000 de euro!

ADVERTISEMENT

În cazul în care cîştigă, roş-albii se vor alege cu o primă consistentă din partea patronului lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, de aproximativ 30.000 de euro pentru toată echipa. Adică undeva între 1.500 şi 2.000 de euro de om, în funcţie de contribuţia pe care fiecare o aduce în partida cu Astra. Suma le-a fost promisă fotbaliştilor antrenaţi de Flavius Stoican imediat după partida cu Sănătatea din Cupă. Astfel, oficialii lui Dinamo le-au transmis jucătorilor că, în cazul în care vor obţine cel puţin şapte puncte în tripla cu Oţelul, Ceahlăul şi Astra, conturile le vor fi suplimentate cu aceşti bani.

 Ar fi putut lua de două ori mai mulţi bani

ADVERTISEMENT

Interesant este că fiecare jucător ar fi putut încasa chiar dublu, dacă ar fi obţinut nouă puncte din tot atîtea posibile. Conducerea pusese la bătaie un bonus de 60.000 euro pentru trei victorii consecutive, însă Dinamo s-a încurcat la mijlocul drumului, remizînd acasă, scor 1-1, împotriva Ceahlăului. Din acest motiv suma s-a înjumătăţit, dar ea le va intra pe carduri numai dacă meciul de pe terenul Astrei va fi cîştigat de elevii lui Flavius Stoican.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!