Fotbal intern

Stoican la FANATIK SHOW: “Meciul contra Craiovei este SPECIAL! Sorin Cîrţu m-a debutat în Liga 1!”

Flavius Stoican a vorbit la FANATIK SHOW pe LOOK TV despre victoria pe care Dinamo a obţinut-o în Giuleşti, cu 3-0, deşi "cîinii" au evoluat în inferioritate numerică începînd cu minutul 6....
29.09.2014 | 17:30
Stoican la FANATIK SHOW Meciul contra Craiovei este SPECIAL Sorin Cirtu ma debutat in Liga 1
ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a vorbit la FANATIK SHOW pe LOOK TV despre victoria pe care Dinamo a obţinut-o în Giuleşti, cu 3-0, deşi “cîinii” au evoluat în inferioritate numerică începînd cu minutul 6.

“O victorie importantă, categorică. Ne gîndeam că Rapid ne va pune probleme, dar revăzînd meciul pot spune că este o victorie pe deplin meritată. Jucătorii mei au jucat aproape perfect, am avut o forţă ofensivă deosebită. Au fost momente foarte bune în această partidă. Nu vreau ca jucătorii mei să cedeze cînd rămînem în inferioritate. Eu le-am explicat aceste lucruri, iar ei au înţeles. Au demonstrat lucrul ăsta şi la Botoşani. Un meci se poate cîştiga şi în inferioritate! Dacă ar fi să scot în evidenţă pe cineva, aş face-o cu Cosmin Matei. De cîteva meciuri el joacă şi pentru echipă, munceşte mai mult, ceea ce mă bucură enorm. Rapid nu ne-a pus mari probleme pe faza ofensivă. Dar nu facem nuntă după meciul cu Rapid. Meciul cu CS Universitatea este special, pentru că-l întîlnesc pe nea Sorin, cel care m-a debutat în Liga 1. Sper ca la finalul meciului să-l îmbărbătez şi să-i spun că asta e, a fost la Dinamo, era greu să obţină mai mult”, a declarat Flavius Stoican la FANATIK SHOW pe Look TV.

ADVERTISEMENT

“Le-am cerut lui Lazăr şi lui Matei să joace pentru Nedelcearu. Că l-am văzut pe copil cît era de afectat şi le-am cerut să tragă de ei, să transmită asta şi restului coechipierilor, pentru a face totul să cîştige! Echipele din fruntea clasamentului cîştigă meciurile destul de greu sau pe greşeala adversarilor. Drept dovadă, Astra cu jucători senzaţionali n-a putut să treacă de Mioveni, Steaua, care are jucători senzaţionali, a pierdut cu Ceahlăul. E clar că Steaua nu mai e la fel ca în ceilalţi ani şi simpla ei prezenţă pe teren nu poate speria adversarul”, a completat antrenorul lui Dinamo.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!