Fotbal intern

Transfer de Liga Campionilor? Dinamo, negocieri cu Milevskiy!

DINAMO. Parcursul "cîinilor" din acest tur de campionat este considerat, fără dubii, unul bun, raportîndu-ne la ultimele ediţii de campionat. Cu toate acestea, eşecurile din partidele cu CFR...
06.10.2015 | 00:01

DINAMO. Parcursul “cîinilor” din acest tur de campionat este considerat, fără dubii, unul bun, raportîndu-ne la ultimele ediţii de campionat. Cu toate acestea, eşecurile din partidele cu CFR Cluj şi Astra, cele mai importante meciuri din punct de vedere al psihicului, l-au făcut pe Mircea Rednic să explodeze.

DINAMO“Două examene am avut în această toamnă şi le-am picat pe ambele. Cu CFR Cluj, dacă băteam, treceam pe primul loc, la fel ca şi cu Astra. Am fost foarte stresaţi, nervoşi, agitaţi şi nu era cazul. Presiunea există, dar astea sînt meciurile adevărate. Mă deranjează că sînt jucători aici de cîţiva ani, lumea are aşteptări de la ei să facă pasul către un alt nivel şi nu iese nimic”, declara “Puriul” după înfrîngerea în faţa liderului, Astra Giurgiu.

Rednic şi-a dat acordul

DINAMO. Lipsa de eficacitate din faţa porţii l-a făcut pe Mircea Rednic să caute variante de atacanţi care pot aduce un plus de eficacitate în faţa porţii. Pe lista jucătorilor liberi, un jucător cu un CV bogat i-a făcut cu ochiul tehnicianului dinamovist: Artem Milevskiy.

În vîrstă de 30 de ani, atacantul a evoluat într 2002 şi 2013 la Dinamo Kiev, fiind unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai grupării ucrainiene, avînd şi 52 de apariţii în Liga Campionilor şi Europa League.

“Mircea Rednic şi-a dorit atacantul, chiar foarte mult, dar ultimul cuvînt în privinţa transferurilor îl are Ionuţ Negoiţă. În urma negocierilor avute cu jucătorul, se stabilise ca acesta să aibă un salariu lunar de 8000 euro”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Negoiţă a refuzat momentan transferul

DINAMO. În ciuda CV-ului impresionant, Milevskiy a fost nevoit să audă că Dinamo nu îl doreşte! Motivul, dezvăluie sursele autorizate FANATIK.RO, este cauzat de refuzul lui Ionuţ Negoiţă de a legitima un jucător de 30 de ani. “Este prea bătrîn, nu avem de ce să îl luăm”, a sunat refuzul sec al finanţatorului în ciuda acordului dat de Mircea Rednic. FANATIK.RO a reuşit să contacteze impresarul care l-a adus pe Milevskiy în România, iar acesta a confirmat informaţiile.

“Pot să spun că Milevskiy a fost aproape să ajungă la Dinamo. În urma unei discuţii cu Mircea Rednic, acesta şi-a dat acordul pentru transferul jucătorului. Însă, peste cîteva zile, am aflat că nu este dorit de oficialii dinamovişti. Nu ştiu mai multe detalii”, a afirmat Florin Vulturar.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri