Fotbal intern

DINAMO. AMENINŢĂ: “Nu mă tem! I-am bătut mereu!”

DINAMO. Claudiu Niculescu, fostul jucător al "cîinilor", va întîlni formaţia din Ştefan cel Mare în faza optimilor Cupei României. Antrenorul celor de la CS Mioveni a eliminat Astra Giurgiu,...
28.10.2014 | 10:06
DINAMO AMENINTA Nu ma tem Iam batut mereu
ADVERTISEMENT

DINAMO. Claudiu Niculescu, fostul jucător al “cîinilor”, va întîlni formaţia din Ştefan cel Mare în faza optimilor Cupei României. Antrenorul celor de la CS Mioveni a eliminat Astra Giurgiu, vicecampioana României, şi vrea ca echipa să repete jocul bun din şaisprezecimi şi să o scoată şi pe Dinamo. Niculescu se va afla marţi pentru a patra oară în faţa lui Dinamo ca adversar, de două ori ca jucător al Universităţii Cluj şi o dată ca antrenor principal al acestei formaţii. Interesant este faptul că fostul atacant al “roş-albilor” n-a pierdut niciodată în faţa fostei sale echipe.

“Pregătesc acest meci cu o foarte mare atenţie. Dinamo este o echipă bună, cu un lot tînăr şi valoros, care va veni la Piteşti să se impună. Mi-am motivat foarte bine jucătorii. Deşi sîntem o echipă de eşalonul secund, ne dorim foarte mult să facem o figură frumoasă. Este un meci special pentru mine, am petrecut o perioadă importantă din viaţa mea în Ştefan cel Mare, am avut nişte ani superbi acolo, pe care nu-i voi uita niciodată”, a declarat Niculescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

claudiu niculescu antrenor

 

“Să ia cupa Dinamo, dacă trece de noi!”

DINAMO. Niculescu nu-şi uită marea dragoste şi afirmă că şi-ar dori ca formaţia din Ştefan cel Mare să termine acest sezon pe primul loc al clasamentului. Tehnicianul Mioveniului crede că Dinamo ar putea cuceri şi Cupa României, însă ascendentul moral al său şi al elevilor săi îi va pune probleme echipei lui Stoican, alături de care a jucat atît la Dinamo, cît şi la Universitatea Craiova.

“Mi-aş dori foarte mult ca Stoican să-şi conducă elevii către un nou titlu. Ar fi un lucru extraordinar! La fel de frumos ar fi să cucerească şi Cupa României, dar pînă atunci trebuie să treacă de noi, însă le va fi destul de greu, pentru că nu ne vom lăsa. Am trecut de Astra, am reuşit un meci extraordinar atunci, putem rămîne surpriza competiţiei şi să ne impunem şi marţi seară. De fiecare dată cînd am jucat cu ei ca adversar am ieşit neînfrînt din luptă. Am cîştigat de două ori cu ei ca jucător al lui U Cluj şi am făcut un egal ca antrenor, desigur, asta-i altă discuţie, important este că nu mă tem”, a mai declarat Niculescu pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

0.FOTBAL:FC ARGES-DINAMO BUCURESTI 1-2,LIGA 1 (24.09.2006)

DINAMO. Claudiu Niculescu a jucat şapte sezoane la Dinamo, timp în care a înscris de 76 de ori. Cel mai important gol din cariera sa a fost marcat în amicalul lui Dinamo cu Real Madrid, pierdut cu 5-2. Atacantul l-a învins atunci pe Casillias cu un şut superb de la peste 30 de metri.

Lipsesc Fai şi Filip

Formaţia din “Ştefan cel Mare” nu se va putea baza pe serviciile a doi jucători importanţi în partida cu CS Mioveni, Collins Fai şi Steliano Filip. Dacă primul va rata disputa cu argeşenii din cauza unei suspendări, mijlocaşul stînga va fi nevoit să ia o pauză de minim două săptămîni. În partida cu Pandurii, Filip a suferit o fractură de piramidă nazală şi a fost operat.

ADVERTISEMENT

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!