Carousel hot news

DINAMO. Scandal la VESTIARE! Mureşenii, FURIOŞI! Rednic RÎDE

DINAMO. Supăraţi că dinamoviştii nu au oprit jocul la faza golului gol, cînd Hanca era întins pe gazon, mureşenii au făcut scandal la vestiare, fiind la un pas de a intra peste dinamovişti la...
18.10.2015 | 00:09
DINAMO. Scandal la VESTIARE! Mureşenii, FURIOŞI! Rednic RÎDE
ADVERTISEMENT

DINAMO. Supăraţi că dinamoviştii nu au oprit jocul la faza golului gol, cînd Hanca era întins pe gazon, mureşenii au făcut scandal la vestiare, fiind la un pas de a intra peste dinamovişti la cabine! ”A fost un oficial, nu-l cunosc, care ne tot înjura”, a spus Mureşan după meci, încercînd să explice incidentele de după fluierul final. Căpitanul ardelenilor nu a menţionat însă că şi antrenorul lor, Bergodi, s-a luat la ceartă cu acel membru din staff şi a început să înjure.

DINAMO. Mircea Rednic însă a rămas surprins să afle de incidentul de la final, pe care a încercat să îl comenteze, fiind de părere că ardelenii au avut şansa să dea mingea în afară, în momentul în care jucătorul lor era întins pe teren: “Cu cine s-a certat Bergodi? Cu cineva din conducere sau…? Ei pot să-şi mai împartă cîte un pumn, cîte o palmă, dar nu cred că au fost. Prima dată a fost mingea la N’Doye, dar în loc să o dea el afară, a vrut să dribleze. El trebuia să o dea afară, de acolo a pornit totul. Noi am profitat şi am înscris. Au avut mingea şi trebuia să o dea afară, de ce nu au dat-o afară? Este păcat că am avut multe ocazii şi le-am ratat. Trebuia să mai înscriem”, a spus Rednic.

CE AU SPUS MUREŞENII DESPRE SCANDAL!!!

“Acest retur o sa fie mult mai incrîncenat ţinînd cont că fiecare punct şi fiecare meci contează! E normal să fie o tensiune. Cînd pierzi nu îţi convine! E normal! ASA e o echipă foarte bună. Păcat că am avut ocazii multe şi trebuia să înscriem, pe final au avut un corner, puteam să luăm gol! E bine că am luat trei puncte, sînt foarte importante pentru că ne-am distanţat.”

ADVERTISEMENT

VIDEO VEZI AICI FAZA DE LA CARE A INCEPUT TOT SCANDALUL!!!

“Mă bucur pentru Marc, e în creştere, a făcut un meci bun şi în Cupa Ligii cu CFR şi acum. Nu înscriu atacanţii, o fac fundaşii. Azi, Bizonul cred că s-a pierdut. Sau l-am pierdut noi, la cantonament, în drum spre stadion. Serios vorbind, nu am mai avut aceeaşi prospeţime ca la meciul cu CFR, de asta am făcut şi multe greşeli”, a spus Rednic.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri