ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Dinamo-Steaua. Ruptură TOTALĂ! Vedeta echipei PLEACĂ la o rivală

DINAMO-STEAUA. Surpriză în ”Ştefan cel Mare”! Căpitanul Cosmin Matei a fost pus pe lista de transferuri, fotbalistului expirîndu-i contractul la vară. Negoiţă i-a stabilit şi preţul de...
Autor: Cristian Blanuta | 16.11.2015 | 00:15

DINAMO-STEAUA. Surpriză în ”Ştefan cel Mare”! Căpitanul Cosmin Matei a fost pus pe lista de transferuri, fotbalistului expirîndu-i contractul la vară. Negoiţă i-a stabilit şi preţul de transfer, 200.000 de euro.

ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. Pandurii Târgu Jiu a pus ochii pe mijlocaşul ”cîinilor” şi este gata să se intereseze de un eventual transfer. Sursele FANATIK.RO au dezvăluit că oficialii gorjeni l-ar dori pe Matei chiar din această vară: ”Are calităţi, e fotbalist, iar Pandurii vrea titlul. Nu s-a discutat încă nimic cu cei de la Dinamo, dar se pregătesc să ia legătura. Mai trebuie să vrea şi jucătorul, dar nu văd de ce nu ar vrea? Salariul va fi ceva mai mare plus că ar merge la o echipă care vrea să cîştige campionatul!”

DINAMO-STEAUA. L-a supărat pe Rednic

DINAMO-STEAUA. Cosmin Matei nu mai are de gînd să rămînă la Dinamo, de aceea nici oficialii din ”Groapă” nu i-au prezentat o variantă de prelungire a contractului. De altfel, Matei a avut un dialog aprins cu oficialii ”cîinilor” în cantonamentul din Italia, din vară, cînd a avut ofertă de afară, dar nu a fost lăsat să plece. ”Şi el, şi Lazăr sînt înnebuniţi. Au bagajele făcute! Ar pleca şi mîine, dar cer bani mulţi pe ei”, dezvăluia, pentru FANATIK.RO, un apropiat al celor doi fotbalişti.

ADVERTISEMENT

DINAMO-STEAUA. Rednic avea să fie deranjat de unele evoluţii ale mijlocaşului, dar nu numai a lui, ci şi a altor ”cîini”. După meciul cu Astra, pierdut cu 2-0, ”Puriul” a luat foc. ”De la unii jucători mă aşteptam la mai mult. Despre ei se tot vorbeşte că tot cresc, tot cresc, dar eu nu văd nimic”, spunea Rednic, între ţintele tehnicianului fiind şi Cosmin Matei.

DINAMO-STEAUA. Anton, gratis în ”Ştefan cel Mare”

DINAMO-STEAUA. Transferul lui Cosmin Matei la Pandurii nu ar mira. Asta pentru că, în ciuda meciurilor încinse între cele două echipe, la nivel de conducere, Dinamo şi Pandurii s-au înţeles perfect. Paul Anton a venit gratis în ”Ştefan cel Mare”, în urmă cu o lună şi jumătate. În cazul în care fotbalistul este vîndut, Pandurii ar încasa 150.000 de euro de la Dinamo, în contul tranzacţiei, conform clauzelor din contract. 

ADVERTISEMENT

2 goluri a reuşit Matei pentru Dinamo în Liga 1, în 15 partide 

1 milion de euro este cota de piaţă a lui Matei, conform transfermarkt.de

Narcis Răducan: ”Matei este un fotbalist interesant!”

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!