Fanatik Show

DINAMO. Danciu, antrenor interimar! Toate CULISELE

UPDATE 14:40 / Ionel Dănciulescu rămîne antrenor interimar la Dinamo pentru ultimele trei etape ale turului, după despărţirea de Flavius Stoican, anunţă digisport.ro. Dănciulescu a...
13.11.2014 | 14:45
DINAMO Danciu antrenor interimar Toate CULISELE
ADVERTISEMENT

UPDATE 14:40Ionel Dănciulescu rămîne antrenor interimar la Dinamo pentru ultimele trei etape ale turului, după despărţirea de Flavius Stoican, anunţă digisport.ro. Dănciulescu a îndeplinit pînă acum funcţia de director general al “cîinilor”, el fiind propus pentru acest post inclusiv de Cornel Dinu, administratorul roş-albilor.

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!
––––––––––––––––––––––––––––

ADVERTISEMENT

DINAMO. Ruptura dintre Flavius Stoican şi Dinamo a surprins fotbalul românesc, mai ales că, în urmă cu nici 24 de ore, fostul tehnician al “cîinilor” anunţa la FANATIK SHOW (vezi detalii AICI) că nici nu se gîndeşte la plecare. Ieri, de dimineaţă însă, Stoican a detonat bomba. A mers direct la Negoiţă şi şi-a anunţat plecarea. Apoi, pe seară, la antrenament, unde  şi-a anunţat jucătorii de demisie. De cealaltă parte, conducerea lui Dinamo s-a decis în mare măsură la componenţa noii bănci tehnice: Claudiu Niculescu – antrenor principal, “Clau-gol” urmînd să fie secondat de Ionel Dănciulescu şi Florentin Petre. Dacă nu apar alte complicaţii, deşi sînt şanse mici, mutarea va fi făcută publică azi sau, cel tîrziu, mîine.

DINAMO. După ce au dialogat fără rezultat cu Vasile Miriuţă imediat după despărţirea de Stoican, conducerea lui Dinamo a ajuns aseară tîrziu la un numitor comun în privinţa băncii tehnice. Săptămîna trecută, şefii lui Dinamo au purtat, fără succes, primele negocieri cu Niculescu. Acum au reuşit să îl convingă pe actualul tehnician al lui CS Mioveni să îşi rupă angajamentul cu formaţia de lîngă Piteşti şi să preia “haita”.

ADVERTISEMENT

niculescu

DIVORŢ BOMBĂ în lumea mondenă din România

Contract pe un an şi jumătate

DINAMO. Chiar dacă declara că este pregătit să antreneze din postura de antrenor principal clubul unde s-a consacrat, Florentin Petre va fi secundul lui Niculescu, acesta avînd totuşi posibilitatea de a-şi antrena fiul, Patrick Petre. “Dinamo are, aproape sigur, un nou antrenor, Claudiu Niculescu! Şi-a ales deja secunzii, Florentin Petre şi Ionel Dănciulescu. Vor avea, cel mai probabil, un angajament pe un an şi jumătate cu opţiune de prelungire”, au precizat sursele FANATIK.RO.

Cum s-a schimbat Stoican

DINAMO. În timp ce Negoiţă şi Constantin Anghelache se gîndeau cum să îl convingă pe Niculescu să preia scaunul de antrenor principal, Flavius Stoican ieşea, furtunos, din şedinţa cu şefii formaţiei alb-roşii. FANATIK.RO vă oferă şirul ultimelor evenimentelor care l-au avut în centrul acţiunii pe Flavius Stoican din postura de antrenor al lui Dinamo. Primele schimbări ale atitudinii lui Stoican s-au produs la antrenamentul de marţi seară. Jucătorii au fost surprinşi de modul în care s-a comportat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

antrenament-Dinamo

Fotbaliştii “haitei”, ignoraţi

DINAMO. “Şedinţa de pregătire de marţi a fost una fără tactică, fără sfaturi, fără dialoguri între Flavius şi noi. Chiar a fost întrebat dacă s-a întîmplat ceva şi a răspuns sec: <Nu e nimic de vorbit acum. Nu vom avea o pregătire normală, dar mai multe o să vorbesc cînd va fi timpul. Hai să ne vedem de treaba noastră>! Reacţia lui ne-a surprins, dar nu aveam ce să facem, ne-am reluat antrenamentul. În rest, a tăcut toată şedinţa, indicaţiile tactice le-a oferit Dorin Mateuţ”, au precizat sursele FANATIK.RO din cadrul echipei.

1.FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-GAZ METAN MEDIAS, LIGA 1 (24.11.2013)

Demis prin acord tacit

DINAMO. Stoican a fost din ce în ce mai frămîntat de raporturile dintre el şi conducere, dar şi de rezultatele slabe ale echipei şi, conştientizînd că situaţia s-ar putea înrăutăţi, a avut o discuţie decisivă cu patronul Ionuţ Negoiţă în urma căreia demisia a fost acceptată. “Flavius a transmis conducerii că se simte obosit, că şi echipa este la fel, că ceva nu se mai leagă şi că el crede că este nevoie de un şoc şi anume ca el să plece. Domnul Negoiţă a acceptat fără prea mari ezitări propunerea antrenorului şi părţile au decis că despărţirea este cea mai bună soluţie”, au declarat surse din cadrul clubului pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Mesajul de ADIO: “Vreau să fiţi bărbaţi!”

DINAMO. Şedinţa tactică de marţi a fost ultima sub comanda lui Stoican, fostul tehnician al lui Dinamo prezentîndu-se şi miercuri în vestiarul “cîinilor”, însă doar pentru mesajul de adio. “A fost o atmosferă tristă, apăsată. Chiar dacă nu a fost pe placul tuturor, Stoican a fost apreciat şi munca sa a contat la Dinamo. Vedeam lacrimile în ochii unor jucători, fără nici o exagerare. Ne-a transmis să fim bărbaţi, să avem încredere în noi că putem realiza tot ce ne dorim şi să privim cu încredere carierele noastre, avem calităţi pentru a face performanţă la nivel înalt”, au precizat, pentru FANATIK.RO, jucătorii dinamovişti.

48 de meciuri are Flavius Stoican pe banca tehnică a lui Dinamo

191 de partide a evoluat Claudiu Niculescu la Dinamo, marcînd 98 de goluri

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

ADVERTISEMENT
Tags: