Carousel hot news

DINAMO. „Haita” TREMURĂ! Ce vrea să facă REDNIC în pauza de iarnă!

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în...
04.12.2015 | 00:08
DINAMO. „Haita” TREMURĂ! Ce vrea să facă REDNIC în pauza de iarnă!
ADVERTISEMENT

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Tot mai aproape de play-off, „haita” din „Ştefan cel Mare”… tremură! Ce vrea Mircea Rednic să facă în pauza de iarnă!

ADVERTISEMENT

După reinstalarea lui Laurenţiu Reghecampf pe banca tehnică, Gigi Becali pregăteşte încă o lovitură de imagine prin care să arate că Steaua poate să renască din haosul actual!

Planul lui Mirel Rădoi: Academie în… Ghencea!

Preşedintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova aruncă „pisica”: „Nu eu l-am adus pe domnul Rotaru, ci actualul primar”!

ADVERTISEMENT

Incredibil, dar adevărat: campionul „greilor” a avut la naştere doar 500 de grame! Povestea nefardată a lui Tyson Fury, „naşul” lui Vladimir Kliciko după 11 ani de supremaţie ai boxerului ucrainean!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, de ce i-a bombardat Ionuţ Negoiţă cu bipuri din Franţa pe cei din staff-ul lui Dinamo şi de ce s-a supărat pe ei, motivul real pentru care nu se dă dus Mirel Rădoi de la Steaua, cine l-a „arestat” pe Ionuţ Luţu cînd a vrut să plece în Oman, la ce trebuie să fiţi atenţi cînd vă puneţi la maşină cauciucuri de iarnă! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

ADVERTISEMENT

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e… FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri