Fotbal intern

DINAMO. CLAUZELE care fac diferenţa: ”Ia BONUS unul din doi!”

DINAMO. Este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori, mai nou, şi unul dintre cei mai norocoşi! Mircea Rednic joacă pe trei fronturi cu Dinamo, campionat, Cupa României şi a Ligii! Marţi,...
16.12.2015 | 17:06
DINAMO CLAUZELE care fac diferenta Ia BONUS unul din doi

DINAMO. Este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori, mai nou, şi unul dintre cei mai norocoşi! Mircea Rednic joacă pe trei fronturi cu Dinamo, campionat, Cupa României şi a Ligii! Marţi, ”cîinii” lui Rednic au lovit cu mult noroc, în ultimul minut al prelungirilor şi au făcut pasul spre semifinală! Nu li s-a promis însă nici un bonus!

DINAMO. Ce meci contra lui Şumudică! Egalaţi în primul minut al prelungirilor de Astra fără Şumudică pe bancă, dinamoviştii au lovit în ultima secundă, prin Palic, şi rămîn în cursa pentru trofeu. Un trofeu pentru care jumătate din lot nu va vedea nici un leuţ în plus la salariu! Negoiţă nu a promis nimic, totul este în contracte.

DINAMO. Clauze pentru jumătate din lot

”Orice ban în plus este bun, normal, dar nouă nu ni s-a promis nimic, dacă vom cîştiga Cupa României. Bine, e devreme să vorbim de cîştigat, mai sînt atîtea meciuri, bine că ne-am calificat”, a spus unul dintre fotbaliştii din ”Ştefan cel Mare”. De ce finanţatorul Ionuţ Negoiţă nu le-a promis nimic?

 

Surse din anturaşul echipei din ”Ştefan cel Mare” au dezvăluit că doar o parte a fotbaliştilor are stipulat în contract o sumă de bani pentru cîştigarea Cupei României şi a Cupei Ligii: ”E vorba de cei care au semnat în vară, în toamnă, doar ei au stipulat în contracte astfel de clauze. Cei care aveau deja contracte cu Dinamo, nu beneficiază de clauzele astea. Ştii cum e…le dă bonus din doi în doi jucători! Dar bonusul nu este semnificativ.”

13,75 de milioane de euro este valoarea lotului dinamovist, potrivit transfermarkt.de

3 este locul pe care-l ocupă Dinamo, cu 40 de puncte, la cinci distanţă faţă de liderul Astra