Fotbal intern

DINAMO. INCIDENTE la „oficială”! Scandal cu UŞI SPARTE! Ministru implicat

Dacă e vineri, e... FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage...
18.12.2015 | 00:15
DINAMO INCIDENTE la oficiala Scandal cu USI SPARTE Ministru implicat

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

Incidente neştiute pînă acum înaintea ultimului derby Dinamo – Steaua! Ce s-a întîmplat la tribuna oficială a stadionului din „Ştefan cel Mare”!

Gîlcă „rupe” din Steaua! Noul tehnician al lui Espanyol doreşte să-şi întărească echipa în această iarnă cu un titular de la Steaua. Ce spune şi, mai ales, cît cere Gigi Becali pentru jucătorul său.

Un fost mare fotbalist român atacă dur „naţionala” lui Iordănescu! Şi explică într-un super-interviu fără menajamente de ce „mai bine nu ne calificam la Euro”!

Cum au ajuns „vulpile” din Leicester „minunea” care conduce Premier League în faţa lui Arsenal, Manchester City sau Manchester United!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, de ce are Reghe nevoie de medic şi, mai ales, de care medic, ce condiţie a pus Rednic lui Negoiţă ca să mai rămînă la Dinamo şi ce a urmat, la ce echip este dispus Gabi Tamaş să se transfere numai ca să joace din nou, ce conducător din fotbalul nostru a mîncat tort de ardei iute, piper şi muştar cu zîmbetul pe buze, legătura dintre Mircea Lucescu şi premierul Dacian Cioloş! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!