Fotbal intern

DINAMO. „Nu mă bat cu pumnul în piept, dar VREAU să joc la EURO!”

DINAMO. Paul Anton a venit la Dinamo în toamnă de la Pandurii Tîrgu Jiu şi s-a impus ca titular în cea mai bună perioadă a „cîinilor” în ultimii ani. Dinamo a ieşit din insolvenţă,...
Autor: Silviu Ghering | 26.12.2015 | 12:33
DINAMO. „Nu mă bat cu pumnul în piept, dar VREAU să joc la EURO!”

DINAMO. Paul Anton a venit la Dinamo în toamnă de la Pandurii Tîrgu Jiu şi s-a impus ca titular în cea mai bună perioadă a „cîinilor” în ultimii ani. Dinamo a ieşit din insolvenţă, a terminat anul pe locul 3, a învins Steaua după o pauză de 4 ani şi jumătate şi va intra în noul an angrenată în toate cele trei competiţii interne, campionat plus cele două cupe. În aceste condiţii, mijlocaşul de 24 de ani a intrat şi în atenţia selecţionerului Anghel Iordănescu.

DINAMO. ”Pot să spun că am avut parte de un an bun. Un an în care am reuşit să urc puţin cîte puţin. Am jucat o semifinală de Cupa Ligii, am reuşit să mă impun la Dinamo, sîntem angrenaţi în cele trei competiţii interne, deci iată motive pentru care consider că 2015 a fost un an bun”, a spus dinamovistul la un post de televiziune.

DINAMO. Anton vrea, evident, să-şi continue ascensiunea, mai ales că se va intra în anul turneului final EURO 2016 din Franţa: ”Să prind lotul pentru Euro 2016 este un obiectiv pentru mine, însă nu sînt disperat, nu mă bat cu pumnul în piept. Mă pregătesc cu gîndul de a fi convocat, e normal să vreau să joc la EURO”.

17 prezenţe are Anton în tricoul lui Dinamo în toate competiţiile, meciuri în care a marcat un gol

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE