Fotbal intern

Dinamo. Stanciu RADE TOT! Anghelache, Bobar şi Danciu!

DINAMO. Venirea lui Daniel Stanciu la Dinamo este tot mai probabilă, mutarea managerului de la ASA Târgu Mureş în "haită" reprezentînd cel mai cald subiect al discuţiilor în interiorul...
10.12.2014 | 00:02
Dinamo Stanciu RADE TOT Anghelache Bobar si Danciu

DINAMO. Venirea lui Daniel Stanciu la Dinamo este tot mai probabilă, mutarea managerului de la ASA Târgu Mureş în “haită” reprezentînd cel mai cald subiect al discuţiilor în interiorul clubului dinamovist. Conform informaţiilor FANATIK.RO, odată cu venirea lui Stanciu la cîrma echipei roş-albe, Constantin Anghelache urmează să fie “deportat” la Berceni, noul satelit al lui Dinamo! “Încă sînt discuţii, dar în momentul de faţă, Anghelache este preşedintele echipei”, specifică sursele din anturajul lui Negoiţă.

Parcursul slab al lui Dinamo, dar şi problemele de ordin financiar, l-au convins pe Ionuţ Negoiţă să schimbe liniile în sînul rivalei Stelei, patronul “cîinilor” fiind nemulţumit atît de inconstanţa fotbaliştilor săi, cît şi de managementul modest din cadrul echipei. “Răspunzătorii sînt vizaţi pentru schimbări. Adică Ionel Dănciulescu, Constantin Anghelache şi Cristi Bobar”, au precizat sursele FANATIK.RO. Iar de aici variantele se bifurcă, schimbarea neînsemnînd neapărat mazilirea celor enumeraţi. Sau nu a tuturor.

Anghelache, preşedinte la Berceni?!

Prima şi cea mai importantă modificare în cadrul organigramei îl are în centru pe Constantin Anghelache, preşedintele lui Dinamo. Om influent în cadrul “haitei”, Anghelache a fost considerat de marea majoritate a colaboratorilor de la Dinamo ca fiind motivul principal pentru starea dezastruoasă a clubului istoric. “A luat întotdeauna deciziile cele mai importante, de multe ori fără să se consulte cu Ionuţ Negoiţă. El a fost scouter, el a fost antrenor, el a fost conducător. Din păcate, la primele două nu se pricepe”, sînt concluziile surselor FANATIK.RO din cadrul clubului dinamovist. Prin urmare, Daniel Stanciu şi Ionuţ Negoiţă au decis ca, în cazul în care actualul manager al lui ASA Târgu Mureş se alătură “haitei”, Constantin Anghelache să fie retras. “Sînt două variante pentru Anghelache: ori pleacă la Berceni să coordoneze activitatea, ori rămîne în club, dar o să se ocupe cu treburi administrative, fără implicare în cadrul clubului. Dar prima variantă este cea mai probabilă”, precizează sursele FANATIK.RO.

568848-565744-daniel-stanciu

Dănciulescu, în locul lui Bobar sau e out din “haită”?

După înfrîngerea umilitoare în faţa Astrei, care s-a impus cu 6-1 în faţa lui Dinamo, informaţiile venite din rîndul echipei dinamoviste au precizat acelaşi lucru: Dănciulescu a fost instalat pe banca tehnică a “cîinilor” pentru ca la iarnă să fie mazilit. “Eu am mai spus-o şi o repet: cred că l-au pus acolo pentru a scăpa de el, nicidecum pentru a-i oferi o şansă reală. Eu în locul lui nu acceptam această situaţie”, a declarat Dănuţ Lupu cînd a fost chestionat pe tema Dănciulescu. Însă apropiaţii lui Daniel Stanciu oferă o altă variantă: Cristi Bobar urmează să plece de la Dinamo, Anghelache va merge la Berceni, iar “Danciu” va fi, alături de Stanciu, în conducerea “cîinilor”.

Aş fi numărul 1, după patron! Este nevoie ca Dinamo să fie o parteneră de competiţie pe măsura Stelei” (Daniel Stanciu, la sport.ro)

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!

Tags: