DINAMO. Ofertă de ultimă oră! ”Puriul”, chemat s-o SALVEZE!

Cristian Blanuta   
în Dinamo
19/01/2016, 13:07
DINAMO. Ofertă de ultimă oră! ”Puriul”, chemat s-o SALVEZE!

DINAMO. Se poate spune că Mircea Rednic a făcut minuni dintr-o echipă debusolată, care nici nu mai avea curaj să viseze la podium. Dinamo este acum în cărţi chiar şi la titlu, iar antrenorul care i-a redat strălucirea este ofertat.

DINAMO. Tot Belgia este ţara din care provine echipa ce a lansat oferta pentru tehnicianul român, numai că nu este vorba de Standard Liege, o cunoscută a ”Puriului”, ci de Royal Mouscron-Péruwelz.

DINAMO. Echipa se află pe locul 15, iar oficialii vor să scape de antrenorul macedonean Cedomir Janevski, considerat vinovat pentru parcursul slab al trupei pe care o conduce. Iar înlocuitorul său este, în viziunea şefilor, Mircea Rednic. La Mouscron joacă şi un român, Cristian Manea, fost la Viitorul lui Gică Hagi şi împrumutst de Chelsea la echipa belgiană.

DINAMO. Mircea Rednic a mai avut o ofertă din Belgia, tot în perioada acestui campionat, de la Standard Liege, dar a refuzat-o. ”Puriul” a fost dorit toamna trecută, în pauza competiţională dată de meciurile României cu Ungaria şi Grecia. 

DINAMO. Rednic are contract cu Dinamo pînă la finalul acestui sezon şi, conform surselor FANATIK.RO, nu are de gînd să-l prelungească.

 

Închide ×