Carousel hot news

DINAMO. Ofertă de ultimă oră! ”Puriul”, chemat s-o SALVEZE!

DINAMO. Se poate spune că Mircea Rednic a făcut minuni dintr-o echipă debusolată, care nici nu mai avea curaj să viseze la podium. Dinamo este acum în cărţi chiar şi la titlu, iar antrenorul...
19.01.2016 | 13:07
DINAMO. Ofertă de ultimă oră! ”Puriul”, chemat s-o SALVEZE!
ADVERTISEMENT

DINAMO. Se poate spune că Mircea Rednic a făcut minuni dintr-o echipă debusolată, care nici nu mai avea curaj să viseze la podium. Dinamo este acum în cărţi chiar şi la titlu, iar antrenorul care i-a redat strălucirea este ofertat.

DINAMO. Tot Belgia este ţara din care provine echipa ce a lansat oferta pentru tehnicianul român, numai că nu este vorba de Standard Liege, o cunoscută a ”Puriului”, ci de Royal Mouscron-Péruwelz.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Echipa se află pe locul 15, iar oficialii vor să scape de antrenorul macedonean Cedomir Janevski, considerat vinovat pentru parcursul slab al trupei pe care o conduce. Iar înlocuitorul său este, în viziunea şefilor, Mircea Rednic. La Mouscron joacă şi un român, Cristian Manea, fost la Viitorul lui Gică Hagi şi împrumutst de Chelsea la echipa belgiană.

DINAMO. Mircea Rednic a mai avut o ofertă din Belgia, tot în perioada acestui campionat, de la Standard Liege, dar a refuzat-o. ”Puriul” a fost dorit toamna trecută, în pauza competiţională dată de meciurile României cu Ungaria şi Grecia. 

ADVERTISEMENT

DINAMO. Rednic are contract cu Dinamo pînă la finalul acestui sezon şi, conform surselor FANATIK.RO, nu are de gînd să-l prelungească.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri