Carousel hot news

DINAMO. Un olandez va semna cu “cîinii”! Vine de la o RIVALĂ

DINAMO. Formaţia din “Ştefan cel Mare” va efectua încă un transfer pentru a doua parte a sezonului. Romario Kortzorg şi-a reziliat înţelegerea cu ASA Tîrgu Mureş şi va semna un contract...
02.02.2016 | 00:02
DINAMO. Un olandez va semna cu
ADVERTISEMENT

DINAMO. Formaţia din “Ştefan cel Mare” va efectua încă un transfer pentru a doua parte a sezonului. Romario Kortzorg şi-a reziliat înţelegerea cu ASA Tîrgu Mureş şi va semna un contract cu Dinamo pînă la finalul campionatului, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani.

DINAMO. Conform surselor FANATIK.RO, mijlocaşul avea o clauză în contract conform căreia putea pleca de la ASA în orice moment, pînă pe 31 ianuarie, gratis, dacă primea orice ofertă. Hortzorg s-a decis să o activeze şi, astfel, va semna cu Dinamo. Din cîte se pare, mijlocaşul a ales să plece de la Tîrgu Mures din cauza situaţiei financiare precare de la club.

DINAMO. Mijlocaşul a evoluat în 14 partide pentru ASA si a reuşit un gol şi trei assist-uri. Romario Kortzorg este cotat la 450.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de. De-a lungul carierei, olandezul a mai evoluat pentru Hercules, Apeldoorn, Botev Plovdiv şi Erzgebirge Aue.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri