DINAMO. „BOSS-UL” din umbră. Cine le PLĂTEŞTE salariile „cîinilor”

Silviu Ghering   
în Dinamo
01/04/2016, 00:02
DINAMO. „BOSS-UL” din umbră. Cine le PLĂTEŞTE salariile „cîinilor”

Dacă e vineri, e… FANATIK! Nu rata AZI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK ai 14 pagini cu ponturi care să-ţi bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

„BOSS-UL” DIN UMBRĂ! Mircea Rednic nu este numai antrenor la Dinamo. Este şi preşedinte, dar şi patron cu „jumătate de normă”. Află din FANATIK cui şi de ce plăteşte „Puriul” salariul lunar!

STELISTUL CARE A FOST 3 LUNI „CÎINE”! Dat în judecată de Dinamo, a ajuns la un pas de suspendare pentru dublă semnătură! Toată povestea în FANATIK-ul de azi!

LACRIMI PENTRU FOTBAL! FANATIK îţi oferă ÎN EXCLUSIVITATE povestea lui Antonio Sefer, titularul de 16 ani care a plîns din tot sufletul său de „oţelar” la retrogradarea matematică în Liga 3 a fostei campioane din Galaţi.

DILEMELE „GENERALULUI”! După amicalul de lux cu Spania, scor 0-0, Anghel Iordănescu are motive să spere că „tricolorii” nu vor face simplă figuraţie la turneul final din Franţa. O analiză FANATIK pe compartimentele „naţionalei”.

EURO-SCOUTING ÎN CURTEA RIVALELOR! N-am jucat deloc rău cu deţinătoarea titlului continental, dar hai să vedem ce au arătat şi adversarele din Grupa A de la EURO 2016.

JIHADISTUL DIN BUNDESLIGA! Află din FANATIK ce fotbalist din prima ligă germană şi-a risipit cariera nu din lipsă de valoare sau prea multă distracţie, ci din dorinţa de a ucide!

NU POŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE AZI!

Cine ne-a ENERVAT săptămîna trecută, de ce, unde şi cum „deraiază” voluntar Rapidul în drumul spre Liga 1, ce surpriză i-a făcut Mirel Rădoi fiului său la împlinirea vîrstei de 11 ani, cum l-a păcălit Victor Piţurcă pe Eugen Trică la bani în Arabia Saudită, de ce a interzis Kremlinul farsele! Toate acestea le afli DOAR dacă citeşti FANATIK-ul de AZI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de AZI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

Închide ×