Fotbal intern

Telenovela „Cordoş se ÎNTOARCE”: IARĂŞI la Dinamo! Pînă cînd?!

UPDATE 31.01, 15:15 / Andrei Cordoş va juca, totuşi, la Dinamo! El a oferit o declaraţe în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO., în care a recunoscut că a purtat discuţii avansate cu oficialii...
31.01.2015 | 15:02
Telenovela Cordos se INTOARCE IARASI la Dinamo Pina cind
ADVERTISEMENT

UPDATE 31.01, 15:15 / Andrei Cordoş va juca, totuşi, la Dinamo! El a oferit o declaraţe în EXCLUSIVITATE pentru FANATIK.RO., în care a recunoscut că a purtat discuţii avansate cu oficialii echipei Pandurii Tîrgu Jiu, dar nu au ajuns la un acord. În schimb a ajuns la un acord cu… Ionuţ Negoiţă, deşi au existat cîteva probleme atunci cînd au negociat contractul, şi va pleca în cel de-al doilea cantonament al iernii cu lotul antrenat de Mihai Teja!

„Este adevărat că am purtat cîteva discuţii cu Pandurii, dar nu am ajuns la nici un acord. Au existat cîteva probleme atunci cînd am negociat întoarcere în Ştefan cel Mare, dar am rezolvat totul şi acum sînt jucătorul lui Dinamo. Duminică o să plec împreună cu echipa în cantonament”, a spus Cordoş pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

***********************************************************************************************************************************

UPDATE 31.01, 12:08 / Andrei Cordoş nu va mai ajunge la Dinamo! Deşi bătuse palma cu oficialii din „Ştefan cel Mare”, fundaşul a considerat că este mai avantajos pentru el un contract pe trei ani şi jumătate cu Pandurii. Dinamo îi promisese lui Cordoş că va locui în acelaşi apartament în care a stat şi în turul campionatului, dar fundaşul s-a trezit, cînd era gata să parafeze un nou contract, că oficialii clubului i-au repartizat o altă locuinţă. Fundaşul s-a simţit umilit şi a ales să negocieze cu Pandurii.

ADVERTISEMENT

***********************************************************************************************************************************

UPDATE / Fostul preşedinte al lui Dinamo, Constantin Anghelache a confirmat acest transfer şi spune că jucătorul se va alătura lotului condus de Mihai Teja. “Cordoş avea în contract un articol în care se spunea că, dacă găseşte o ofertă mai bună decît a noastră, îi dăm drumul. Şi-a căutat echipă, nu a găsit o soluţie mai bună, iar duminică va pleca şi el în cantonament cu Dinamo“, a spus Anghelache la Dolce Sport.

ADVERTISEMENT

DINAMO. Oficialii echipei din “Ştefan cel Mare” au mai reuşit un transfer. Aşa cum FANATIK.RO a anunţat, Andrei Cordoş a avut o întîlnire cu Ionuţ Negoiţă  pentru a slabili anumite condiţii din contract şi au ajuns la un acord (Vezi detalii). Fundaşul a acceptat să rămînă în “Groapă” şi să ajute echipa în retur.

DINAMO. Mihai Teja se poate baza pe fundaşul în vîstă de  26 de ani încă din cel de-al doilea cantonament al “cîinilor”.  Dinamoviştii şi-au betonat defensiva cu mai mulţi jucători, Machado, Lucian Goian, Serginho şi Andrei Marc. Toate acestea după eşecul din meciul cu Danemarca U21, scor 1.7,  cînd apărarea “cîinilor” nu au putut face faţă danezilor.

ADVERTISEMENT

3146_file1_thumb1

DINAMO. Cordoş a fost anunţat înainte de primul cantonament al “cîinilor” că nu mai face parte din proiectul lui Teja, iar fundaşul a recunoscut că a ajuns la un acord cu conducerea lui Dinamo pentru a nu mai continua colaborarea.

650.000 de euro este cota lui Andrei Cordoş, conform transfermarkt.de

ADVERTISEMENT
Tags: